Predictii baschet NBA – 29.10.2019

Statistici admin
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Predictii baschet – 29.10.2019 

 

Pronostic: San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers (ora 02:30)

O partida mult mai echilibrata decât o arata cotele. San Antonio fără probleme de lot, vine după doua victorii chinuite cu New York 120-111 și cu Washington 124-122, doua echipe fără niciun obiectiv în acest sezon. Portland a început sezonul cu o înfrângere acasă cu Denver, dar au reușit sa se redreseze câștigând următoarele doua meciuri în deplasare la Sacramento și Dallas. Chiar dacă nu se vor baza pe Nurkic și Gasol, ambii accidentați, cred ca Lillard&co sunt capabili sa continue seria succeselor și sa reușească o noua victorie în Texas.

Pronostic: Portland câștiga meciul inclusiv prelungiri – cota 2.85 – pariază pontul aici!

Pronostic: Phoenix Suns – Utah Jazz (ora 04:00)

O partida între doua echipe cu aceiași linie de clasament 2 victorii și o înfrângere. Dacă la Jazz ne așteptăm să aibă o evoluție bună nu același lucru se poate spune despre Suns, care au învins acasa pe Sacramento, au pierdut greu în deplasare în prelungiri la Denver și cel mai surprinzător au câștigat la Los Angeles în fata echipei lui Doc Rivers, văzută de toți specialiștii drept favorita numărul 1 la titlu. Cea mai importanta absenta din cele doua loturi e cea a pivotului titular de la Phoenix, DeAndre Ayton suspendat de NBA pentru 25 de meciuri pe motiv ca ar fi încălcat politica ligii în ceea ce privește substanțele interzise.

Pronostic: Rudy Gobert peste 25.5 puncte, recuperari și pase decisive – cota 1.75 – pariază pontul aici!

Pronostic: Detroit Pistons – Indiana Pacers (ora 01:00)

Un nou meci foarte echilibrat în care mergem pe mana gazdelor din Detroit. Cele doua echipe din Central Divison s-au întâlnit și în prima runda și câștig de cauza au avut Pistons în urma unui meci de poveste făcut de Andre Drummond, 32 de puncte, 23 de recuperari și 4 capace. În ceea ce privește accidentările lucrurile stau la fel, Griffin de la Detroit și Oladipo de la Pacers fiind în continuare absenți. Jackson de la gazde și Lamb de la oaspeți sunt incerți și mai multe informații despre ei vom avea la noapte.

Pronostic: Detroit Pistons câștiga meciul inclusiv prelungiri – cota 2.10 – pariază pontul aici!

Pronostic: Los Angeles Clippers – Charlotte Hornets (ora 04:30)

Un duel dezechilibrat între doua echipe cu aspirații total diferite. Californienii s-au întărit în vara prin aducerea lui Kawahi Leonard și Paul George și au devenit principala candidata la titlu în sezonul 2019-2020. Charlotte, o echipa în reconstrucție l-a pierdut în vara pe Kemba Walker cel mai bun marcator al echipei. Clippers vin după înfrângerea surprinzătoare în fata lui Phoenix Suns și jucătorii lui Doc Rivers nu au alta varianta decât victoria în aceasta noapte.

Pronostic: Los Angeles Clippers echipa cu cele mai multe coșuri de 3 puncte – cota 2 – pariază pontul aici!

Leave a Comment: