Caută
Close this search box.

Ponturi pariuri baseball 06.05.2022

Ponturi pariuri baseball 06.05.2022 – Lista de recomandări de astăzi este alcătuită momentan din 4 pronosticuri baseball. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag și alte bet-uri. Mult succes!

ponturi baseball cinculescu

Ponturi pariuri baseball 6 Mai 2022

New York Yankees vs Texas Rangers (ora 02:05)

La această confruntare am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de New York Yankees. Aceasta se află în prezent pe prima poziție în AL, având un bilanț de 18W-7L. Linia ofensivă s-a descurcat foarte bine.

Au înregistrat până acum o medie de aproximativ 4,80 run-uri înscrise per meci. Astăzi urmează să se dueleze cu un adversar destul de facil. Texas deține o linie defensivă mediocră, cedând 4,45 puncte pe partidă.

La movilă îl vor titulariza pe Glenn Otto, pitcher cu evoluții mediocre. Și-a făcut debutul în MLB în ediția precedentă, iar până acum a adunat 8 prezențe la movilă. Deține un bilanț general de 1W-3L și o ERA de 7.44. Are o medie de un run cedat la 1,20 inning-uri.

Pont: Peste 3,5 run-uri New York Yankees, cota 1.65@ Betano

Houston Astros vs Detroit Tigers (ora 03:10)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la această dispută am ales să investesc pe un total de minim 4 run-uri marcate de Houston Astros. Fără dar și poate, aceasta este formația mult mai bine pregătită.

Nu a prezentat o eficiență ofensivă tocmai ridicată, având o medie de sub 4 run-uri înscrise per meci. Nu îmi fac totuși probleme, deoarece în disputa de astăzi urmează să îl întâlnească la movilă pe Beau Brieske.

Acesta și-a făcut de curând debutul în MLB. A evoluat doar în două rânduri, timp în care a permis 6 hits și 4 run-uri pe 10 inning-uri. Pare un pitcher de viitor. Totuși, pentru moment, nu îl văd să facă față batterilor din Houston.

Pont: Peste 3,5 run-uri Houston Astros, cota 1.50@ Betano

Minnesota Twins vs Oakland Athletics (ora 03:10)

Facem o vizită și pe Target Field, acolo unde avem deschidere de serie între Minnesota Twins-Oakland Athletics. Mă aștept să asistăm la o surpriză produsă de alb-verzi. Totuși, pentru siguranță, aleg să merg pe linia de peste 2,5 run-uri înscrise de aceștia.

Oakland se află în prezent pe locul 11 în AL, cu un bilanț de 10W-15L. Ofensiva nu s-a descurcat prea bine, înregistrând o medie de aproximativ 3,70 run-uri înscrise per meci. Urmează să întâlnească o formație net superioară. Minnesota se situează pe locul 5, cu bilanț de 15W-11L.

Au un compartiment defensiv solid, medie de 3,38 run-uri permise. Este loc de puncte cedate, deoarece astăzi îl vor propune la movilă pe Josh Winder. A avut evoluții bune până acum, permițând 4 puncte pe 16,1 inning-uri. Chiar și așa, am încredere în batteri din Oakland.

Pont: Peste 2,5 run-uri Oakland Athletics, cota 1.65@ Betano

Arizona Diamondbacks vs Colorado Rockies (ora 04:40)

Aici mă aștept să asistăm la un duel cu destul de puține reușite, așa că am să investesc în linia de sub 5,5 run-uri înscrise în primele 5 inning-uri. În ofensivă, D'backs are o medie de 3,50 puncte marcate pe partidă.

Rockies s-a descurcat mult mai bine la acest capitol, înregistrând o medie de 4,80 run-uri înscrise. Nu văd cum această medie ar putea fi atinsă în jocul de astăzi. La movilă avem un duel între Merrill Kelly (2W-1L, cu 1.27 ERA) vs Chad Kuhl (3W-0L, cu 1.90 ERA).
După cum putem observa din cifre, cei doi aruncători au avut evoluții foarte solide până acum. Mă aștept ca cele două ofensive să muncească foarte mult pentru puncte, cel puțin pe primele 5 inning-uri.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota 1.53@ Betano