Caută
Close this search box.

Ponturi pariuri baseball 08.05.2022

Ponturi pariuri baseball 08.05.2022 – Lista de recomandări de astăzi este alcătuită momentan din 6 ponturi baseball. Revin puțin mai târziu cu o actualizare, asta în cazul în care reușesc să extrag și alte bet-uri. Mult succes!

ponturi baseball cinculescu

Ponturi pariuri baseball 8 Mai 2022

Atlanta Braves vs Milwaukee Brewers (ora 20:35)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima selecția din listă vine de la partida dintre Atlanta Braves-Milwaukee Brewers. Am ales să investesc într-un pariu special. Este vorba despre linia de peste 0,5 hits realizate de Ronald Acuna, unul dintre cei mai importanți batteri al gazdelor.

Din cauza unei accidentări teribile, Acuna nu a fost apt de joc încă din startul sezonului. A fost titularizat doar în 8 rânduri, timp în care a adunat un total de 8 hits pe 32 de apariții la bâtă. Are un AVG de .250.

Îl va întâlni la timonă pe Aaron Ashby, pitcher fără prea mare experiență. Și-a făcut debutul în MLB în ediția precedentă, iar până acum a adunat 19 prezențe. Are un bilanț de 3W-4L și o ERA de 3.71. Are o medie de un hit cedat la circa 1,25 inning-uri.

Pont: Peste 0,5 hits Ronald Acuna, cota 1.53@ Betano

Cleveland Guardians vs Toronto Blue Jays (ora 20:40)

Aici am să merg în schimb pe linia de peste 2,5 run-uri înscrise de Toronto Blue Jays. Aceasta ocupă în momentul de față poziția a 6-a în AL, cu un bilanț de 17W-12L. Au un compartiment ofensiv destul de solid.

Au înregistrat o medie de aproximativ 3,90 run-uri marcate per meci. La movilă vor întâlni un adversar destul de slab. Gardienii din Cleveland îl vor titulariza astăzi la timonă pe Konnor Pilkington.

Acesta și-a făcut de curând debutul în MLB. Are 3 prezențe la timonă, dar de fiecare dată a pornit din poziția de pitcher venit din bullpen. Nu a permis niciun punct pe 5 reprize. În ligile de juniori, ERA sa generală a fost de 3.97. Mă aștept să iasă destul de lovit din acest joc.

Pont: Peste 3,5 run-uri Toronto Blue Jays, cota 1.55@ Betano

San Francisco Giants vs St Louis Cardinals (ora 23:05)

Facem o vizită și pe Oracle Park, acolo unde avem programată disputa cu numărul 4 din seria dintre San Francisco Giants-St Louis Cardinals. Mometan, scorul general este de 2-1, în favoarea cardinalilor.

În toate cele 3 dispute de până acum, gruparea vizitatoare a punctat de minim 3 ori. Mă aștept la un scenariu similar. St Louis deține o infracțiune ofensivă foarte experimentată, având o medie de circa 4,40 puncte marcate. San Francisco va începe cu Jakob Junis ca starter.

Jackob a evoluat timp de 5 sezoane pentru Kansas City. A venit la SFG din poziția de pitcher liber de contract. Deține un bilanț general de 30W-35L și o ERA de 4.73. Are două prezențe în acest sezon. Nu a permis niciun punct pe 10 reprize. Nu mă aștept să repete acele prestații.

Pont: Peste 2,5 run-uri St Louis Cardinals, cota 1.62@ Betano

Seattle Mariners vs Tampa Bay Rays (ora 23:10)

Avem închidere de serie și între Seattle Mariners-Tampa Bay Rays. S-au jucat 3 dueluri până acum, iar Tampa a reușit să facă sweep-ul. La confruntarea din această seară am să merg pe linia de peste 6,5 run-uri înscrise.

În ofensivă, ambele grupări au reușit să înregistreze o medie de peste 4,10 run-uri înscrise per meci. La movilă avem parte de un pitching match-up format din George Kirby vs Ryan Yarbrough. Pentru Kirby, disputa de astăzi reprezintă debutul în MLB.

În ligile de juniori a obținut o ERA de 2.34. În ceea ce îl privește pe Ryan, a evoluat o singură dată până acum, contra celor de la Oakland. A permis numai puțin de 5 puncte pe 2,1 reprize. Per total, ERA sa este de 4.37. În mod normal, linia specificată ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota 1.55@ Betano

New York Yankees vs Texas Rangers (ora 23:35)

Aici mă aștept să asisităm la un duel dominat în totalitate de gazde, așa că am să merg pe victoria acestora. Aveți grijă ce meci selectacți, deoarece din cauza precipitațiilor meteorologice, foarte multe jocuri din zilele precedente au fost amânate. Acum se vor juca două dueluri de 7 reprize.

Yankees-Texas este unul dintre cazuri. Eu am selectat duelul cu numărul 2, cel în care avem pitching match-up-ul format din Jordan Montgomery vs Glenn Otto. Yankees are o medie de 4,76 run-uri înscrise, în timp ce apărarea este surprinsă doar în 2,80 rânduri.

Montgomery are 5 titularizări în sezon. Are doar 8 puncte permise pe 28 de inning-uri. Are un bilanț de 0W-1L, cu 2.88 ERA. Glenn s-a descurcat și el decent, permițând 3 puncte pe 9,1 reprize. Chiar dacă la pitching avem un ușor echilibru, la celelalte capitole, Yankees domină categoric.

Pont: New York Yankees câștigă meciul, cota 1.60@ Betano

Boston Red Sox vs Chicago White Sox (ora 18:35)

Probabil ultima recomandare din listă vine de la partida dintre Boston Red Sox-Chicago White Sox. Tind să cred că vom vedea destul de puține reușite, așa că am să merg pe linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

Niciuna dintre grupări nu a prezentat o eficiență ofensivă foarte ridicată, având fiecare o medie de sub 3,35 run-uri marcate per meci. Boston îl propune la movilă pe Michael Wacha (3W-0L, cu 1.38 ERA). Wacha deține per total o medie de un run cedat la mai bine de două inning-uri.

Are de asemenea un WHIP de 0.92 în acest sezon. Adversarul său este Dallas Keuchel (1W-3L, cu 8.40 ERA). După cum putem observa și din cifre, acesta a avut un start de sezon ratat. Totuși, eu am încredere în acest pitcher și tind să cred că va avea o evoluție foarte bună astăzi.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota 1.50@ Betano

Los Angeles Angels vs Washington Nationals (ora 23:07)

Am mai găsit între timp încă un pariu special. Acesta vine de la disputa dintre Los Angeles Angels-Washington Nationals. Este vorba despre linia de peste 0,5 hits realizate de Jared Walsh, unul dintre cei mai importanți batteri al „îngerilor”.

Acesta a evoluat în 27 dintre cele 29 de dispute de până acum. S-a aflat la bâtă în 97 de rânduri, timp în care a trimis mingea pe iarbă de 25 de ori, deci o medie de un hit realizat la circa 4 prezențe. Are un AVG de .258.

Îl va întâlni la movilă pe Erick Fedde (2W-2L, cu 4.68 ERA). Fedde este un pitcher destul de permisiv. Cedează în medie de un hit la 1,50-1,60 inning-uri. În zona de bullpen, Washington deține pitcheri cu o ERA generală de peste 4.50. Pare o misiune destul de facilă pentru Walsh.

Pont: Peste 0,5 hits Jared Walsh, cota 1.50@ Betano

Houston Astros vs Detroit Tigers (ora 21:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Minute Maid Park, acolo unde avem programată disputa dintre Houston Astros-Detroit Tigers. Am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri înscrise pe primele 5 inning-uri.

Houston a înregistrat până acum o medie de 3,75 run-uri înscrise per meci, în timp ce tigrii din Detroit punctează în fix 3 rânduri. La timonă avem parte de un duel între Jake Odorizzi vs Wily Peralta.

Odorizzi a evoluat în 5 rânduri până acum, timp în care a cedat 13 puncte pe 21,3 inning-uri. Are un bilanț de 2W-2L, cu 4.15 ERA. În ceea ce îl privește pe Wily, acesta are 6 prezențe, dar de fiecare dată a pornit din poziția de pitcher venit din bullpen. Nu a cedat niciun punct pe 8,1 inning-uri.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota 1.55@ Betano