Ponturi pariuri baseball 10.05.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Ponturi pariuri baseball 10.05.2022 – Lista de recomandări de astăzi este formată momentan doar din două ponturi baseball. Revin în decursul zilei cu o actualizare, asta în cazul în care reușesc să extrag și alte bet-uri. Mult succes!

ponturi baseball cinculescu

Ponturi pariuri baseball 10 Mai 2022

Atlanta Braves vs Boston Red Sox (ora 02:20)

Mergem mai întâi pe Truist Park, acolo unde avem programată disputa dintre Atlanta Braves-Boston Red Sox. Mă aștept la un joc dominat în totalite de oaspeți, așa că am să merg pe linia de peste 2,5 run-uri înscrise de aceștia.

Boston a prezentat o eficiență ofensivă destul de slabă, având o medie de doar 3,27 run-uri înscrise per meci. Mă aștept ca media respectivă să fie cel puțin atinsă, deoarece adversarul întâlnit este unul modest. Braves permite numai puțin de 4,20 run-uri pe partidă.

La movilă îl vor avea și pe Kyle Wright. Acesta traversează o perioadă de invidiat, permițând pe cele 31 de inning-uri jucate un total de doar 6 puncte. Totuși, per total, ERA sa este de 5.08. De asemenea, WHIP-ul său este de 1.47. Mă aștept să iasă destul de „lovit” din acest joc.

Pont: Peste 3,5 run-uri Boston Red Sox, cota [email protected] Betano

Los Angeles Angels vs Tampa Bay Rays (ora 04:38)

Ne meținem pe aceeași linie, așa că la această confruntare am ales să mizez pe un total de minim 4 run-uri înscrise de Tampa Bay Rays. Se situează momentan pe locul 5 în AL, având un bilanț de 18W-12L.

Au un compartiment ofensiv destul de solid, înregistrând o medie de aproximativ 4,50 run-uri înscrise per meci. La movilă îl vor avea ca adversar pe Reid Detmers. Acesta are 5 titularizări în sezonul curent.

Are 22 de inning-uri jucate, timp în care a permis un total de 18 hits si 13 run-uri. Deține de asemenea un bilanț de 1W-1L, cu 5.32 ERA. În zona de bullpen, Angeles deține pitcheri cu o ERA generală de peste 5.30.

Pont: Peste 3,5 run-uri Tampa Bay Rays, cota [email protected] Betano

Detroit Tigers vs Oakland Athletics (ora 23:10)

Din cauza precipitațiilor meteorlogice, aseară nu s-a putut susține duelul dintre Detroit Tigers-Oakland Atheltics. Astăzi se vor juca două partide, de câte 7 inning-uri fiecare. Eu am ales să investesc în meciul cu numărul 2.

Cele două nu se descurcă prea bine în ofensivă, având împreună o medie de 6,15 run-uri înscrise. Totuși, nu îmi fac probleme, deoarece pitching match-up-ul propus este extrem de modest. Acesta este format din Alex Faedo vs Adrian Martinez.

Faedo și-a făcut de curând debutul în MLB. A evoluat doar împotriva celor de la Pirates. A permis două puncte pe 5 reprize. Martinez se află în schimb chiar la meciul de debut. În ligile de juniori, ERA sa generală a fost de 4.47. Mă aștept să fie ambii destul de „loviți” în această seară.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: