Ponturi pariuri baseball 11.05.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Ponturi pariuri baseball 11.05.2022 – Astăzi avem parte de o ofertă destul de generoasă. Astfel, lista de recomandări este momentan alcătuită din 4 ponturi baseball. Revin în decursul zilei cu o actualizare. Mult succes!

ponturi baseball cinculescu

Ponturi pariuri baseball 11 Mai 2022

Chicago White Sox vs Cleveland Guardians (ora 21:10)

Mergem mai întâi pe ball-park-ul Guaranteed Rate Field, acolo unde avem programată disputa cu numărul 3 din seria dintre Chicago White Sox-Cleveland Guardians. Momentan, scorul general este de 1-1.

La disputa de astăzi am decis să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de gruparea din Chicago. Aceasta a prezentat o eficiență ofensivă destul de bună, înregistrând o medie de puțin peste 3,50 run-uri înscrise.

La movilă îl vor avea ca adversar pe Aaron Civale, pitcher cu evoluții execrabile în acest sezon. A evoluat în 5 rânduri până acum, timp în care a permis numai puțin de 24 de run-uri pe 20 de inning-uri. Are un bilanț de 1W-2L, cu 9.45 ERA.

Pont: Peste 3,5 run-uri Chicago White Sox, cota [email protected] Betano

Washington Nationals vs New York Mets (ora 02:05)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la disputa dintre Washington Nationals-New York Mets am să merg pe un total de minim 4 run-uri marcate de oaspeți. Surprinzător, Mets a avut un parcurs excelent, situându-se pe poziția secundă în NL, cu bilanț de 21W-10L.

Infracțiunea ofensivă s-a descurcat foarte bine, obținând o medie de 4,51 puncte marcate. Astăzi urmează să întâlnească un adversar destul de facil. Washington se află pe penultima poziție, cu bilanț de 10W-21L.

Au o linie defensivă foarte permisivă, cedând peste 5,10 run-uri. La movilă îl vor avea și pe Aaron Sanchez (1W-2L, cu 8.56 ERA). Cifrele spun totul despre evoluțiile sale de până acum. Mă aștept ca selecția aleasă să fie câștigătoare fără prea mari probleme.

Pont: Peste 3,5 run-uri New York Mets, cota [email protected] Betano

Detroit Tigers vs Oakland Athletics (ora 02:10)

La această confruntare am ales să investesc în linia de peste 6,5 run-uri înscrise. Cele două protagoniste nu se descurcă foarte bine în ofensivă, înregistrând împreună o medie de sub 6,30 puncte marcate.

Totuși, pitching match-up-ul propus îmi oferă o încredere destul de mare în tips-ul selectat. Acesta este format din Joey Wentz vs Zach Logue. Ambii sunt aruncători fără experiență. Wentz își va face astăzi debutul în MLB.

În ligile de juniori, acesta a obținut o ERA generală de 3.46 și un WHIP de 1.21. Logue se află în schimb la a 3-a prezență în MLB. Are până acum un total de două run-uri cedate pe 6,2 inning-uri. ERA sa este momentan de 2.84. Nu mă aștept să performeze la fel de bine și astăzi.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota [email protected] Betano

St Louis Cardinals vs Baltimore Orioles (ora 02:45)

Mergem și pe Busch Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre St Louis Cardinals-Baltimore Orioles. Aici am ales să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de cardinali. Per total, aceasta este o formație mult mai experimentată.

Compartimentul ofensiv a reușit să înregistreze o medie de aproximativ 4,30 run-uri marcate per meci. Pe propriul ball park, această medie crește până la 4,70. La timonă îl vor avea ca adversar pe Spenser Watkins.

Acesta se află la a 6-a titularizare în ediția curentă. Are 22,1 inning-uri jucate, timp în care a permis 11 puncte. Per total, ERA sa este de 6.66. Baltimore are și o zonă de bullpen mediocră, deținând pitcheri cu o ERA generală de peste 4.00.

Pont: Peste 3,5 run-uri St Louis Cardinals, cota [email protected] Betano

Seattle Mariners vs Philadelphia Phillies (ora 22:40)

Aici am să merg pe linia de peste 0,5 hits realizate de JP Crawford, unul dintre cei mai importanți batteri ai grupării din Seattle. Acesta a evoluat în 29 dintre cele 31 de confruntări susținute până acum.

S-a aflat la lovire în 101 rânduri, timp în care a reușit să trimită mingea pe iarbă de 33 de ori, deci o medie de un hit obținut la puțin peste 3 apariții. Are de asemenea 4 home-run-uri, 11 RBI-uri și un AVG de .327.

La movilă îl va avea ca adversar pe Bailey Falter, pitcher destul de permisiv. Bailey și-a făcut debutul în MLB în ediția precedentă. A adunat până acum 26 de evoluții. A realizat în urma acestora o medie de un hit cedat la sub un inning.

Pont: Peste 0,5 hits JP Crawford, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: