Ponturi pariuri baseball 12.05.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Ponturi pariuri baseball 12.05.2022 – Lista de recomandări de astăzi este alcătuită din 3 ponturi baseball-MLB. Toate au la bază numărul total de run-uri înscrise. Mult succes!

ponturi baseball cinculescu

Ponturi pariuri baseball 12 Mai 2022

Washington Nationals vs New York Mets (ora 20:05)

Mergem mai întâi pe Nationals Park, acolo unde avem programată disputa dintre Washington Nationals-New York Mets. Mă aștept la un joc dominat în totalite de oaspeți, așa că am să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de aceștia.

Mets se află în prezent pe poziția secundă în NL, având un bilanț de 21W-11L. Linia ofensivă s-a descurcat foarte bine, înregistrând o medie de aproximativ 4,50 run-uri marcate per meci. La movilă îl vor avea ca adversar pe Joan Adon.

Acesta are 6 titularizări în acest sezon. A permis numai puțin de 22 de puncte pe 28,1 inning-uri. Deține de asemenea un bilanț de 1W-5L, cu 6.99 ERA. Mă aștept să fie destul de „lovit” în această seară.

Pont: Peste 3,5 run-uri New York Mets, cota [email protected] Betano

St Louis Cardinals vs Baltimore Orioles (ora 20:15)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la această confruntare am să merg pe un total de minim 4 run-uri marcate de St Louis Cardinals. Au avut un parcurs destul de bun până acum, aflându-se pe poziția a 6-a în NL, cu bilanț de 17W-13L.

Infracțiunea ofensivă s-a descurcat surprinzător de bine, având o medie de circa 4,50 run-uri înscrise pe partidă. De cealaltă parte, Baltimore Orioles deține o zonă de apărare destul de mediocră.

Sunt surprinși în puțin peste 4,20 rânduri pe partidă. În disputa din această seară îl vor titulariza la timonă pe Bryan Baker (1W-1L, cu 5.40 ERA). Cifrele menționate spun totul despre evoluțiile sale de până acum.

Pont: Peste 3,5 run-uri St Louis Cardinals, cota [email protected] Betano

Texas Rangers vs Kansas City Royals (ora 03:05)

Facem o vizită și pe Globe Life Field, acolo unde Texas Rangers urmează să primească vizita celor de la Kansas City Royals. În momentul de față, scorul general din această serie este de 1-1. La jocul de astăzi am să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de texani.

Rangers nu a prezentat o eficiență foarte ridicată în ofensivă, având o medie de puțin peste 4 puncte înscrise per meci. Mă aștept ca această medie să fie cel puțin atinsă, deoarece adversarul întâlnit este unul destul de accesibil.

Kansas deține una dintre cele mai slabe apărări din AL, medie de aproximativ 4,70 puncte cedate. În jocul de astăzi îl vor titulariza la timonă pe Taylor Hearn (1W-2L, cu 6.53 ERA). Acesta are o medie generală de un run cedat la 1,50 inning-uri.

Pont: Peste 3,5 run-uri Texas Rangers, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: