Ponturi pariuri baseball 13.05.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Ponturi pariuri baseball 13.05.2022 – Lista de recomandări de astăzi este alcătuită din 4 ponturi baseball. Toate selecțiile au la bază numărul total de run-uri marcate. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag și alte bet-uri. Mult succes!

ponturi baseball cinculescu

Ponturi pariuri Baseball 13 Mai 2022

Washington Nationals vs Houston Astros (ora 02:05)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima selecție din listă vine de pe Nationals Park, acolo unde avem deschidere de serie între Washington Nationals-Houston Astros. Am să merg pe linia de peste 3,5 run-uri marcate de oaspeți.

Aceștia dețin un compartiment ofensiv decent, înregistrând o medie de aproximativ 4,10 puncte înscrise per meci. Astăzi au parte de un adversar destul de slab. Washington deține o medie de puțin peste 5 run-uri cedate pe partidă.

La movilă îl vor titulariza pe Josiah Gray. Acesta a avut evoluții decente până acum. A fost titularizat în 6 rânduri, timp în care a permis 12 run-uri pe 31,2 inning-uri. Totuși, per total, ERA sa este de 4.85. Nu o văd pe Houston să aibă prea mari probleme în fața acestui pitcher.

Pont: Peste 3,5 run-uri Houston Astros, cota [email protected] Betano

Minnesota Twins vs Cleveland Guardians (ora 03:10)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la această confruntare am să merg pe un total de minim 4 run-uri marcate de Minnesota Twins. Puțin surprinzător, aceasta a avut un parcurs foarte bun până acum.

Se află pe poziția a 5-a în AL, cu un bilanț de 18W-14L. Compartimentul ofensiv a prezentat un randament decent, înregistrând o medie de 3,75 run-uri marcate. La movilă îl vor avea ca adversar pe Aaron Civale.

Acesta a avut un start de sezon foarte slab. A fost titularizat în 5 rânduri până acum, timp în care a permis numai puțin de 24 de run-uri pe 20 de inning-uri. Deține de asemenea un bilanț de 1W-2L, cu 9.45 ERA.

Pont: Peste 3,5 run-uri Minnesota Twins, cota [email protected] Betano

Arizona Diamondbacks vs Chicago Cubs (ora 04:40)

Facem o vizită și pe Chase Field, acolo unde avem programată disputa dintre Arizona Diamondbacks-Chicago Cubs. Mă aștept la un joc cu destul de puține reușite, așa că am să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate în primele 5 inning-uri.

Niciuna dintre grupări nu a prezentat o eficiență ofensivă foarte ridicată. D'backs deține o medie de puțin peste 3,60 run-uri marcate per meci. Chicago Cubs are în schimb o medie de fix 4 puncte înscrise.

La movilă avem parte de un pitching match-up solid, format din Zach Davies (1W-1L, cu 3.34 ERA) vs Drew Smyly (1W-3L, cu 3.04 ERA). După cum putem observa și din cifre, ambii au avut parte de evoluții foarte bune până acum. Mă aștept ca tips-ul propus să fie win fără prea mari probleme.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Oakland Athletics vs Los Angeles Angels (ora 04:40)

Aici am să merg pe linia de peste 6,5 run-uri marcate. Cele două grupări s-au descurcat destul de bine în ofensivă. Oakland deține o medie de puțin peste 3,50 run-uri marcate per meci, în timp ce Angeles completează cu o medie de circa 5 puncte înscrise.

În ceea ce privește eficiența din zona de apărare, ambele sunt surprinse în cel puțin 3,60 rânduri. În disputa de astăzi, Oakland îl va titulariza la movilă pe Daulton Jefferies (1W-5L, cu 5.22 ERA). Acesta deține o medie generală de un run cedat la circa 1,60 inning-uri.

Are de asemenea un WHIP de 1.32. Adversarul său din această seară este Chase Silseth. Pentru acesta va fi meciul de debut în MLB. În ligile de juniori a avut un bilanț de 2W-2L, cu 3.16 ERA. Nu îl văd să repete acele evoluții.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Texas Rangers vs Boston Red Sox (ora 03:05)

Ultima recomandare din listă vine de pe Globe Life Field, acolo unde avem deschidere de serie între Texas Rangers-Boston Red Sox. La această confruntare am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri înscrise în primele 5 inning-uri.

În ofensivă, niciuna dintre grupări nu a reușit să înregistreze o medie mai mare de 4 run-uri înscrise pe partidă. La movilă, texanii îl vor titulariza pe Dane Dunning. Acesta a avut un parcurs foarte bun, cedând doar 12 puncte pe 32 de inning-uri. Are un bilanț de 1W-1L, cu 3.38 ERA.

Adversarul său din meciul de astăzi este Nick Pivetta. „PIV” a avut un start de sezon slab, permițând 18 puncte pe 26,2 inning-uri. Deține un bilanț de 0W-4L, cu 6.08 ERA. Nu îmi fac probleme, deoarece cum am spus și mai sus, niciuna dintre grupări nu se descurcă foarte bine în atac.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Leave a Comment: