Ponturi pariuri baseball 14.05.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Ponturi pariuri baseball 14.05.2022 – Oferta de astăzi din MLB este foarte generoasă. Astfel, lista de recomandări este momentan alcătuită din 5 ponturi baseball. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag și alte bet-uri. Mult succes!

ponturi baseball cinculescu

Ponturi pariuri Baseball 14 Mai 2022

Tampa Bay Rays vs Toronto Blue Jays (ora 01:10)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima selecție din listă vine de pe Tropicana Field, acolo unde avem programată disputa dintre Tampa Bay Rays-Toronto Blue Jays. Am ales să investesc în linia de peste 2,5 run-uri înscrise de Tampa în primele 5 inning-uri.

Aceasta nu a prezentat o eficiență ofensivă extrem de ridicată, reușind să puncteze de maxim 4,30 ori per meci. La movilă îl vor avea ca adversar și pe Hyun Jin Ryu, care din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni aruncători din MLB.

Într-adevăr, a avut un start de sezon ratat, cedând numai puțin de 11 puncte pe 7,1 inning-uri. Totuși, per total, ERA sa este de 3.28, iar WHIP-ul poate fi regăsit la 1.18. În ultimele 5 dispute susținute de Tampa, ofensiva a adunat doar 13 puncte înscrise.

Pont: Sub 2,5 run-uri Tampa Bay Rays (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Superbet

Texas Rangers vs Boston Red Sox (ora 02:05)

Aici am să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de Boston Red Sox. Aceasta a avut un parcurs surprinzător de slab până acum, aflându-se în momentul de față pe locul 13 în NL, cu un bilanț de 12W-20L.

Nici ofensiva nu a strălucit, acumulând o medie de aproximativ 3,60 run-uri înscrise per meci. Astăzi mă aștept ca această medie să fie depășită, deoarece adversarul întâlnit este unul accesibil. Texas ocupă poziția a 11-a în NL, cu bilanț de 13W-18L.

Au un compartiment defensiv destul de slab, cedând 4,25 puncte per meci. În jocul de astăzi, texanii îl vor trimite la movilă pe Glenn Otto. Acesta și-a făcut debutul în MLB în ediția precedentă. A adunat până acum 9 titularizări. Deține un bilanț de 1W-3L și o ERA de 6.93.

Pont: Peste 3,5 run-uri Boston Red Sox, cota [email protected] Betano

Chicago White Sox vs New York Yankees (ora 02:10)

Facem o vizită și pe Guaranteed Rate Field, acolo unde Chicago White Sox urmează să primească vizita celor de la New York Yankees. În prezent, scorul general din această serie este de 0-2, în favoarea newyorkezilor.

La disputa de astăzi am să merg pe linia de sub 5,5 run-uri înscrise în primele 5 inning-uri. La movilă avem parte de un pitching match-up solid. Acesta este format din Dallas Keuchel vs Jordan Montgomery. Keuchel a început slab sezonul, având 21 de puncte cedate pe tot atâtea inning-uri.

Totuși, per total, „Big D” rămâne un pitcher foarte bun. Are o ERA generală de 3.81. În ceea ce îl privește pe Jordan, acesta se poate lăuda cu un bilanț de 0W-1L, cu 2.90 ERA). Mă aștept să aibă și astăzi o evoluție foarte consistentă.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Oakland Athletics vs Los Angeles Angels (ora 04:40)

La disputa cu numărul 2 dintre Oakland Athletics-Los Angeles Angels am să merg pe un pariu special. Este vorba despre linia de peste 0,5 hits realizate de Brandon Marsh, unul dintre cei mai importanți batteri ai grupării din LA.

Marsh a evoluat în 29 dintre cele 34 de dispute de până acum. S-a aflat la bâtă în 94 de rânduri, timp în care a reușit să trimită mingea pe iarbă de 25 de ori. Are de asemenea 20 de RBI-uri, 4 Home-run-uri și un AVG de .266.

La movilă îl va întâlni pe Adam Oller, pitcher foarte permisiv. Și-a făcut de curând debutul în MLB. A fost titularizat în 3 rânduri, timp în care a pemis numai puțin de 15 hits, 13 run-uri și 4 HR pe doar 9,2 inning-uri. În zona de bullpen, Oakland deține pitcheri cu o ERA generală de peste 4.00.

Pont: Peste 0,5 hits Brandon Marsh, cota [email protected] Betano

Los Angeles Dodgers vs Philadelphia Phillies (ora 05:10)

În momentul de față, scorul general din această serie este de 0-2, în favoarea celor de la Philadelphia Phillies. La disputa de astăzi am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri înscrise în primele 5 inning-uri.

Los Angeles îl va trimite la movilă pe Julio Urias. Mexicanul a fost titularizat în 6 rânduri până acum, timp în care a permis un total de doar 10 puncte pe 30 de inning-uri. Are de asemenea un bilanț de 2W-2L, cu 2.10 ERA.

Adversarul său de astăzi este Ranger Suárez. Sud-americanul a avut și el evoluții foarte solide. A adunat tot 6 prezențe la movilă. Deține un bilanț de 3W-1L, cu 3.68 ERA. Are de asemenea o medie generală de un run cedat la aproximativ 3 inning-uri.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Pittsburgh Pirates vs Cincinnati Reds (ora 01:35)

Aici am să merg din nou pe un pariu special. Este vorba despre linia de peste 0,5 hits realizate de Tyler Naquin, batter al grupării din Cincinnati. Naquin este un jucător destul de bun. A evoluat în 26 dintre cele 33 de partide de până acum.

A adunat un total de 95 de prezențe la lovire, în urma cărora a trimis mingea în teren în 25 de rânduri, deci o medie de un hit realizat la circa 4 apariții. Are de asemenea 19 RBI-uri și un AVG de .263. Are un adversar facil.

Pittsburgh îl va trimite la movilă pe Zach Thompson (1W-3L, cu 7.08 ERA). Cifrele spun totul despre evoluțiile acestui pitcher. Are o medie generală de un hit cedat la circa o repriză. În zona de bullpen, pirații au aruncători cu o ERA totală de peste 4.50.

Pont: Peste 0,5 hits Tyler Naquin, cota [email protected] Betano

Minnesota Twins vs Cleveland Guardians (ora 02:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Target Field, acolo unde avem programat duelul cu numărul 2 din seria dintre Minnesota Twins-Cleveland Guardians. În prima dispută, gemenii s-au impus cu scorul de 12-8.

Nu știu dacă se pot impune și în jocul de astăzi, deoarece le lipsesc 9 jucători de bază. Eu am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de Cleveland Guardians. Surprinzător, aceasta s-a descurcat extrem de bine în ofensivă.

Au înregistrat o medie de aproximativ 4,95 run-uri înscrise per meci. La movilă îl vor avea ca adversar pe Devin Smeltzer, pitcher fără prea mare experiență. Deși are 3 sezoane petrecute în MLB, la movilă s-a prezentat doar în 19 rânduri. Are un bilanț de 4W-2L și o ERA de 4.26.

Cifrele nu sunt îngrozitoare, dar să nu uităm faptul că de la ultima apariție într-un meci oficial a trecut mai bine de un an. A jucat mai exact ultima oară pe 24 Aprilie-2021, contra celor de la Pittsburgh. Mă aștept să iasă destul de lovit din acest meci.

Pont: Peste 3,5 run-uri Cleveland Guardians, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: