Ponturi baseball MLB 01.10.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Mizăm din nou pe 3 linii de total run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Texas Rangers vs Cleveland Indians (ora 03:05)

Prima vizită o facem pe Globe Life Field, acolo unde avem deschidere de serie între Texas Rangers-Cleveland. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de indieni.

Aceștia se află pe locul 18 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, medie de 4,56 run-uri marcate pe partidă. La movilă îl vor avea ca adversar pe Spencer Howard (0W-4L, cu 7.04 ERA).

Howard traversează o perioadă destul de slabă. Are 16 puncte permise pe ultimele 5 titularizări (12,1 inning-uri jucate). Texanii au și o zonă de bullpen destul de permisivă. Pitcherii disponibili dețin o ERA generală de 4.26.

Pont: Peste 3,5 run-uri Cleveland Indians, cota [email protected] Betano

Chicago White Sox vs Detroit Tigers (ora 03:10)

Avem deschidere de serie și între Chicago White Sox-Detroit Tigers. Din punctul meu de vedere, șansele să vedem un meci cu multe run-uri sunt destul de mici. Așa că am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri înscrise pe primele 5 inning-uri.

La movilă ne este propus un pitching match-up foarte solid. Acesta este format din Lance Lynn (10W-6L, cu 2.72 ERA) și Wily Peralta (4W-4L, cu 3.08 ERA). Ambii au avut un parcurs foarte bun, după cum putem observa și din cifre.

În ultimii doi ani, Lynn s-a duelat de 3 ori cu Tigers. A cedat 3 puncte pe 19 inning-uri. În ceea ce îl privește pe Wily, acesta s-a duelat cu White Sox o singură dată în carieră. Are două puncte permise pe 6 inning-uri.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Los Angeles Dodgers vs Milwaukee Brewers (ora 05:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Dodger Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Los Angeles Dodgers-Milwaukee. Am să merg tot pe linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

La movilă avem un duel între Clayton Kershaw (10W-8L, cu 3.38 ERA) și Eric Lauer (7W-5L, cu 2.93 ERA). Cei doi starteri traversează o perioadă foarte bună. Kershaw a permis pe ultimele 5 titularizări un total de 10 puncte. S-a aflat la timonă timp de 25,2 inning-uri.

De cealaltă parte, Lauer s-a descurcat mult mai bine, având 4 puncte permise pe ultimele 5 ieșiri (30,4 inning-uri). Mă aștept la un joc în care cele două ofensive vor fi nevoite să munceacă foarte mult pentru puncte.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Leave a Comment: