Ponturi baseball MLB 02.08.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 58/87
Unitati: 284

Lista de recomandări de astăzi este formată momentan din două tips-uri baseball-MLB. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să mai extrag încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

New York Yankees vs Baltimore Orioles (ora 02:05)

Avem deschidere de serie între Yankees (56W-48L) și Baltimore (37W-67L). Am ales să investesc în linia de peste 8,5 run-uri marcate. Avem două formații ce dețin o linie ofensivă destul de mediocră.

New York se află pe locul 25 în rank, având o medie de 4,17 run-uri înscrise pe partidă, în timp ce Baltimore a acumulat o medie de puțin peste 4,30 puncte marcate/meci. Sunt cifre slabe, dar tind să cred că pot fi depășite.

Pitching match-up-ul propus pare a fi destul de accesibil pentru un pariu pe over run-uri. Acesta este format din Andrew Heaney (6W-7L, cu 5.27 ERA) și Jorge Lopez (2W-12L, cu 6.19 ERA). Ambii au avut evoluții slabe, după cum putem observa și din cifre.

Heaney s-a duelat cu Baltimore de 3 ori în carieră, permițându-le acestora 10 run-uri pe 16,2 inning-uri. În ceea ce îl privește pe Lopez, acesta are numai puțin de 11 puncte cedate pe cele 3 întâlniri cu Yankees din sezon. Timpul petrecut la aruncare fiind de doar 10,2 inning-uri.

Pont: Peste 8,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Washington Nationals vs Philadelphia Phillies (ora 02:05)

Mergem și pe Nationals Park, acolo unde avem deschidere de serie între Washington-Phillies. Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de oaspeți. Aceștia au o linie ofensivă destul de solidă.

Se află pe locul 13 în rank, cu o medie de 4,71 run-uri înscrise pe partidă. Par să aibe un adversar destul de ușor de lovit. Washington îl propune la movilă în primul joc din serie pe Josiah Gray, pitcher fără experiență.

Gray și-a făcut de curând debutul în MLB, iar până acum a adunat două apariții la timonă. A permis 7 hits, 5 BB-uri și 6 runs pe doar 8 inning-uri jucate. Intră în meci cu un bilanț de 0W-0L și o ERA de 6.75.

Naționalii stau slab și în zona de bullpen. Pitcherii disponibili dețin o ERA generală de 5.21. În ultimele 3 jocuri, aceasta cifră a fost înregistrată la 9.19. Phillies a punctat de minim 4 ori în 6 din ultimele 8 întâlniri directe.

Pont: Peste 3,5 run-uri Philadelphia Phillies, cota [email protected] Betano

Arizona Diamondbacks vs San Francisco Giants (ora 04:40)

Ultima recomandare din listă vine de pe Chase Field, acolo unde avem deschidere de serie între Diamondbacks (33W-73L) și Giants (66W-39L). Am ales să merg pe linia de peste 3,5 run-uri marcate de SF.

Giants deține una dintre cele mai solide ofensive din ligă, medie de puțin peste 4,90 run-uri înscrise pe partidă. Batteri dețin un AVG de .243, iar la OPS se află pe locul 3 în rank, cu .767. Au un adversar destul de facil la movilă.

D'backs începe meciul cu Taylor Widener (1W-1L, cu 4.42 ERA). Acesta traversează o perioadă oribilă. A cedat 10 run-uri pe ultimele două ieșiri. Timpul petrecut la movilă fiind de doar 7,2 inning-uri.

Wieber este un aruncător dreptaci. Contra pitcherilor de mână dreaptă, Giants a înregistrat un AVG de .243, o medie de 4,98 run-uri înscrise pe partidă, respectiv o medie de 1,1 home-run-uri/meci. Zona de bullpen a grupării din Arizona este subțire, având o ERA generală de 4.93.

Cele două s-au întâlnit de 12 ori în acest an, incluzând aici și duelurile din presezon. Giants a reușit să puncteze de minim 4 ori în 10 dintre dueluri. Tind să cred că pot atinge această marjă de 4 run-uri și în jocul de astăzi.

Pont: Peste 3,5 run-uri San Francisco Giants, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: