Ponturi baseball MLB 02.10.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tip-uri baseball-MLB. Mizăm din nou pe 3 linii de total run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Pittsburgh Pirates vs Cincinnati Reds (ora 01:35)

Prima vizită o facem pe PNC Park, acolo unde avem programată disputa secundă din seria dintre Pittsburgh-Cincinnati. Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de oaspeți.

Aceștia se află pe locul 9 în ceea ce privește eficiența ofensivă, medie de 4,91 run-uri marcate pe partidă. La movilă îl vor avea ca adversar pe Max Kranick (2W-3L, cu 6.23 ERA).

Kranick traversează o perioadă foarte slabă. Are numai puțin de 24 de puncte cedate pe ultimele 7 titularizări (29,2 inning-uri jucate). Pittsburgh deține și o zonă de bullpen destul de subțire.

Pitcherii disponibili au înregistrat o ERA generală de 4.43. În 14 din ultimele 20 de confruntări directe, Reds a reușit să puncteze de cel puțin 4 ori.

Pont: Peste 3,5 run-uri Cincinnati Reds, cota [email protected] Betano

Texas Rangers vs Cleveland Indians (ora 02:05)

La acest duel am să merg pe linia de peste 3,5 run-uri marcate de Cleveland. Aceștia dețin un compartiment ofensiv destul de bun. Se află pe locul 17 în rank, cu o medie de 4,59 run-uri marcate pe partidă.

Mă aștept ca această medie să fie cel puțin atinsă, deoarece Texas îl propune ca starter pe Jordan Lyles, pitcher cu evoluții destul de modeste. Are 31 de prezențe la movilă în acest sezon, în urma cărora a obținut un bilanț de 9W-13L și o ERA de 5.31.

Forma de moment a acestuia este slabă. Are 19 puncte permise pe ultimele 5 titularizări (25,8 inning-uri jucate). În 6 din ultimele 8 întâlniri directe, Cleveland a punctat de cel puțin 4 ori.

Pont: Peste 3,5 run-uri Cleveland Indians, cota [email protected] Betano

Seattle Mariners vs Los Angeles Angels (ora 04:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe T-Mobile Park, acolo unde avem disputa secundă din seria dintre Seattle-Angels. LA a ieșit de mult timp din cursa pentru o poziționare pe un loc de play-off, în timp ce marinarii nu își mai permit niciun pas greșit.

Pentru a se califica în play-off, au nevoie și de greșeli făcute de Boston Red Sox și New York Yankees. Ținând cont de importanța jocului pentru gazde, aleg să mizez pe linia de peste 3,5 run-uri marcate de aceștia.

Seattle a înregistrat până acum o medie de 4,37 run-uri marcate pe partidă. Angels îl trimite la movilă pe Jhonathan Diaz (1W-0L, cu 3.12 ERA). Diaz se află la a 2-a titularizare din sezon. În prima a cedat două puncte pe 1,2 inning-uri.

Pont: Peste 3,5 run-uri Seattle Mariners, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: