Ponturi baseball MLB 03.08.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 58/87
Unitati: 284

Am început destul de bine luna, deoarece 5 dintre cele 6 bet-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Mult succes!

ponturi din baseball

Milwaukee Brewers vs Pittsburgh Pirates (ora 03:10)

Avem jocul secund din seria dintre Brewers-Pirates. Gazdele au reușit să se impună fără probleme în prima partidă, scor 6-2, iar din punctul meu de vedere, aceștia vor câștiga și jocul din această noapte.

Pitching-match-up-ul propus pare să favorizeze la prima vedere gruparea din Milwaukee. Acesta este format din Adrian Houser (7W-5L, cu 3.69 ERA) și Max Kranick (1W-2L, cu 7.31 ERA). Kranick și-a făcut de curând debutul în MLB.

A adunat 4 titularizări, timp în care a permis numai puțin de 13 runs pe 16 inning-uri. S-a duelat deja cu Brewers. A cedat 6 puncte pe 5 reprize. De cealaltă parte, Houser este un pitcher mult mai experimentat, având la activ 20 de prezențe la movilă în sezon.

A cedat un total de 46 de puncte pe 96 de inning-uri. Contra piraților, Houser a avut evoluții excelente. S-a duelat cu ei de 4 ori în sezon. Le-a permis 6 puncte pe 20,3 inning-uri. Milwaukee domină și la celelalte capitole (eficiență ofensivă, zonă bullpen, etc).

Pont: Milwaukee Brewers câștigă meciul, cota [email protected] Betano

St.Louis Cardinals vs Atlanta Braves (ora 03:15)

Facem o vizită și pe Busch Stadium, acolo unde avem deschidere de serie între St.Louis (53W-52L) și Braves (52W-54L). La acest prim duel din serie am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de oaspeți.

Chiar dacă nu se pot baza în continuare pe serviciile lui Acuna și Ozuna, Atlanta continuă să se mențină în top 10 în ceea ce privește eficiența ofensivă. Se află pe locul 9 în rank, cu o medie de 4,94 run-uri înscrise pe partidă.

Au parte și de un adversar destul de facil la movilă. Cardinalii îl vor debuta la echipă în jocul de astăzi pe Jon Lester, pitcher cu evoluții din ce în ce mai slabe. În vârstă de 37 de ani, Lester a început sezonul în echipamentul naționalilor.

A adunat 16 apariții la movilă, timp în care a permis 50 de puncte pe 75,1 inning-uri. Intră în joc cu un bilanț de 3W-5L, cu 5.02 ERA. Cardinals nu stă foarte bine nici în zona de bullpen. Pitcherii disponibili având o ERA generală de 4.55.

Pont: Peste 3,5 run-uri Atlanta Braves, cota [email protected] Betano

Colorado Rockies vs Chicago Cubs (ora 03:40)

Ultima recomandare din listă vine de la deschiderea de serie dintre Rockies (46W-60L) și Cubs (51W-56L). Am ales să investesc în linia de sub 7,5 run-uri pe primele 5 inning-uri. Mi se pare o linie ușor exagerată.

Cele două adversare nu strălucesc foarte tare în atac. Rockies deține o medie de 4,52 puncte marcate/meci, în timp ce gruparea din Chicago se află pe locul 22 în rank, cu o medie de 4,33 puncte înscrise pe partidă.

Avem parte și de un pitching destul de solid, format din Kyle Freeland (1W-6L, cu 4.52 ERA) și Zach Davies (6W-7L, cu 4.39 ERA). În cele 5 titularizări din luna anterioară, Freeland a permis doar 8 puncte pe 30 de reprize, iar în ultima dispută directă, acesta a încheiat jocul în shoot-out.

Nici Davies nu pare ieșit din formă, acesta având 15 puncte cedate pe ultimele 7 ieșiri. Mă aștept la o partidă destul de echibrată, în care ambele ofensive vor fi nevoite să muncească pentru puncte.

Pont: Sub 7,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Leave a Comment: