Ponturi baseball MLB 04.08.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 21/30
Unitati: 190

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Am ales să mă bazez pe 3 linii de over run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Washington Nationals vs Philadelphia Phillies (ora 02:05)

Avem jocul 3 din seria dintre Washington (49W-58L) și Philadelphia (54W-53L). În precedentele două dispute, naționalii au reușit să puncteze de cel puțin 4 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și în jocul din această seară.

Aceștia au o linie ofensivă destul de bună, medie de 4.50 run-uri înscrise pe partidă. Dețin și un AVG de .258, fiind al 3-lea cel mai bun procentaj de bătaie din ligă. Îl vor avea ca adversar la movilă pe Chase Anderson (2W-4L, cu 6.75 ERA).

Chase este un pitcher destul de modest, având 33 de run-uri permise pe cele 44 de reprize în care s-a aflat la aruncare. S-a dulat cu Washington de 3 ori în carieră. A permis numai puțin de 18 run-uri pe 9,1 inning-uri.

Phillies are și o zonă de bullpen destul de subțire. Pitcherii disponibili intră în joc cu o ERA generală de 4.96. În mod normal, naționalii ar trebuie să puncteze de cel puțin 4 ori fără a avea mari probleme.

Pont: Peste 3,5 run-uri Washington Nationals, cota [email protected] Betano

St.Louis Cardinals vs Atlanta Braves (ora 03:15)

Mergem și pe Busch Stadium, acolo unde avem jocul secund din seria dintre St. Louis-Braves. În primul duel, oaspeții s-au impus categoric, scor 1-6. De această dată mă aștept să vedem un joc cu mult mai multe modificări de tabelă.

Avem două formații ce dețin o linie ofensivă destul de bună. Gazdele intră în joc cu o medie de 4,12 run-uri înscrise/meci, în timp ce Braves a stat mult mai bine la acest capitol, având o medie de circa 5 puncte marcate pe partidă.

Avem parte și de un pitching destul de permisiv, format din J.A. Happ (5W-6L, cu 6.77 ERA) și Drew Smyly (7W-3L, cu 4.40 ERA). Ambii vin după prestații modeste. Happ a cedat numai puțin de 20 de run-uri pe ultimele 3 ieșiri. Smyly a permis și el cel puțin 3 puncte în 3 din ultimele 4 apariții.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Arizona Diamondbacks vs San Francisco Giants (ora 04:40)

Ultima recomandare din listă vine de la jocul 3 din seria dintre Diamondbacks-Giants. Scorul general din serie este momentan de 1-1. La duelul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de Giants.

Aceștia dețin un atac formidabil. Se află pe locul 6 în rank, cu o medie de 4,94 run-uri înscrise pe partidă. De asemenea, dețin un AVG de .246 și au și a 2-a cea mai bună medie de home-runs înscrise/meci (1.54).

Îl vor avea ca adversar la movilă pe Zac Gallen (1W-5L, cu 4.61 ERA). Gallen nu traversează o perioadă tocmai bună, având un total de 9 puncte permise pe ultimele două ieșiri. De asemenea, în ultimele 3 dispute cu Giants, acesta a cedat 11 puncte pe 9,2 inning-uri.

Arizona deține și o zonă de bullpen execrabilă. Pitcherii disponibili intră în joc cu o ERA generală de 5.23. Cele două s-au întâlnit de 14 ori în acest an. Giants a reușit să puncteze de minim 4 ori în 11 dintre aceste dispute.

Pont: Peste 3,5 run-uri San Francisco Giants, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: