Ponturi baseball MLB 08.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 21/30
Unitati: 190

Traversăm o perioadă foarte bună, deoarece 5 din ultimele 6 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi este momentan formată din două bet-uri. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag încă un tips de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Arizona Diamondbacks vs Colorado Rockies (ora 22:40)

Mergem mai întâi la disputa cu numărul 3 din seria dintre Arizona-Rockies. În jocul precedent, D'backs a reușit să se impună cu scorul de 6-4. Mă aștept să vedem cel puțin 8 modificări de tabelă și la duelul de astăzi.

Pitching match-up-ul propus avantajează fără dar și poate o linie de over run-uri. Acesta este format din Jake Faria (0W-0L, cu 5.25 ERA) și Chi Chi Gonzalez (2W-5L, cu 5.52 ERA). Faria este un pitcher modest. Are doar 12 inning-uri jucate în sezon. A permis 13 hits și 8 runs.

Nici Gonzalez nu a avut un parcurs excelent. Are 16 apariții la movilă, dintre care 12 au fost din poziția de starter. A permis numai puțin de 88 de hits și 47 de runs pe 76,2 inning-uri. În ultima confruntare cu Arizona, acesta a permis 4 run-uri pe 4,2 inning-uri.

În ceea ce privește jocul ofensiv, ambele formații stau destul de bine. Alb-roșii intră în joc cu o medie de 4,34 run-uri înscrise pe partidă, în timp ce Colorado completează cu o medie de circa 4,50 puncte marcate/meci.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota [email protected] Unibet

Baltimore Orioles vs Toronto Blue Jays (ora 02:05)

Facem o vizită și pe Oriole Park, acolo unde avem duelul cu numărul 3 din seria dintre Baltimore-Toronto. La jocul precedent am mers pe mâna oaspeților. Acesția s-au impus categoric, scor 2-10. Tind să cred că vor reuși să câștige și jocul de astăzi.

Toronto deține a 2-a cea mai solidă ofensivă din ligă, medie de 5,37 run-uri înscrise pe partidă. Au siguranță și la movilă, deoarece îl vor titulariza pe Alek Manoah, pitcher cu evoluții foarte solide în sezon.

Manoah și-a făcut debutul în MLB în acest an, iar până acum a adunat 7 prezențe la timonă. A permis în acest timp doar 13 runs pe 36,2 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 2W-0L și o ERA de 2.70.

De cealaltă parte, Orioles traversează o perioadă dificilă, aceștia având o singură victorie obținută din ultimele 5 dispute. Au o ofensă decentă, medie de 4,31 run-uri marcate/meci. În ceea ce privește jocul defensiv, cifrele sunt dezastruoase.

Au permis 475 de run-uri până acum, medie de 5,77 puncte cedate pe partidă, având astfel și a 2-a cea mai slabă defensivă din ligă. Doar D'backs stă mai rău la acest capitol, având 491 de puncte permise.

Mă aștept ca această medie să fie depășită, deoarece Orioles va intra în joc cu Keegan Akin ca starter, pitcher cu evoluții modeste. A cedat 53 de hits, 16 BB-uri și 34 de runs pe 41 de inning-uri. Pornește cu un bilanț de 0W-4L și o ERA de 7.46. S-a duelat cu Toronto de 3 ori până acum. A permis 12 runs pe 11,2 inning-uri.

Pont: Toronto Blue Jays câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

Miami Marlins vs Los Angeles Dodgers (ora 19:10)

Mergem și la disputa cu numărul 4 din seria dintre Marlins (38W-47L) și Dodgers (53W-34). Gazdele s-au impus în precedentele 3 jocuri din serie. La meciul din această seară am ales să merg pe linia de peste 0,5 hits realizate de Starling Marte.

Marte a avut parte de un parcurs fabulos până acum. A evoluat în doar 49 de jocuri, în urma cărora a reușit să adune 179 de prezențe la movilă. A înregistrat pe aceste apariții un total de 51 de hits. Deține un AVG de .285.

Îl va avea ca adversar pe Julio Urias (10W-3L, cu 3.81). Urias a fost un stâlp de susține foarte important pentru defensiva celor de la Dodgers. Totuși, forma lui este destul de modestă. În ultimele 3 ieșiri a permis 14 hits și 11 runs pe 15,1 inning-uri.

Starling are în carieră 4 apariții la bâtă în fața lui Urias. A reușit să trimită mingea în teren de două ori. Mă aștept să o facă de cel puțin o dată și astăzi.

Pont: Peste 0,5 hits Starling Marte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: