Ponturi baseball MLB 10.08.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Am ales să investesc în 3 linii de over-run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Seattle Mariners vs Texas Rangers (ora 05:10)

Avem deschidere de serie între Seattle (59W-54L) și Texas (39W-73L). Ambele grupări traversează o perioadă oribilă. Marinarii au o singură victorie obținută din ultimele 5 jocuri, în timp ce texanii au ajuns la un strike de 6 înfrângeri.

La acest prim joc din serie am să merg pe linia de peste 6,5 run-uri. Ptiching match-up-ul propus este destul de accesibil, format din Logan Gilbert (5W-3L, cu 4.14 ERA) și Kolby Allard (2W-10, cu 5.07 ERA).

Kolby s-a duelat cu Mariners de 5 ori în carieră, timp în care le-a permis 23 de puncte pe 15,6 inning-uri. Nici Gilbert nu a avut un parcurs tocmai bun. În cele două dueluri de până acum cu texanii, acesta a cedat 7 puncte pe 10,4 inning-uri.

Cele două adversare nu excelează nici în zona de bullpen. Seattle deține pitcheri cu o ERA generală de 4.71 (7.20 pe ultimele 3 ieșiri). Texas stă puțin mai bine, cu 4.24 ERA la pitcherii disponibili și 6.33 pe ultimele 3 ieșiri. Aceste cifre îmi dau încredere că putem vedea o „ploaie” de puncte.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Pittsburgh Pirates vs St.Louis Cardinals (ora 02:05)

Avem deschidere de serie și între Pittsburgh-St. Louis. La acest joc am să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de oaspeți. Pirații și-au cam luat adio de la un loc de play-off, fiind în prezent pe locul 14 în NL. Cardinalii încă se luptă pentru o participare în fazele superioare.

Au la prima vedere un adversar destul de facil. Pirates deține una dintre cele mai slabe apărări din ligă, medie de 5.42 run-uri cedate pe partidă. Au de asemenea o medie de 1.34 home-run-uri primite, iar adversarii lovesc cu un AVG de .255.

Îl vor trimite la movilă pe Steven Brault. Cum am spus, gazdele nu au șanse să se califice în play-off, iar acum încearcă să ruleze jucători fără multe apariții în sezon. Brault este unul dintre aceste cazuri.

Brault a aruncat o singura dată în sezon. A cedat un run pe 4 inning-uri. Per total, acesta deține o ERA generală de 4.65. S-a duelat cu St. Louis de 6 ori în carieră. A permis 24 de puncte pe 29,7 inning-uri. Pirații stau oribil și în zona de bullpen, pitcherii disponibili având o ERA generală de 5.24.

Pont: Peste 3,5 run-uri St. Louis Cardinals, cota [email protected] Betano

San Francisco Giants vs Arizona Diamondbacks (ora 04:45)

Ultima recomandare din listă vine de pe Oracle Park, acolo unde San Francisco și Arizona își vor susține primul joc din serie. Din punctul meu de vedere, Giants se va impune, dar pentru siguranță, aleg să merg pe linia de peste 3,5 run-uri marcate de aceșția.

SF se află pe locul 9 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, medie de 4,94 run-uri înscrise pe partidă. În plus, au a 2-a cea mai bună medie de home-uri obținute/meci (1.54). Urmează să întâlească o formație care deja a fost scoasă din calculele pentru un loc de play-off.

Arizona este lanterna roșie din NL, cu un bilanț de doar 35 de victorii și 78 de eșecuri. Îl vor trimite la movilă pe Zac Gallen (1W-6L, cu 4.62 ERA). Zac traversează o perioadă slabă, acesta având numai puțin de 12 puncte cedate pe ultimele 3 ieșiri.

În sezonul curent, aruncătorul oaspeților s-a duelat cu Giants de 3 ori. A permis 10 puncte pe 9,4 inning-uri. De 14 ori s-au întâlnit cele două în acest an. SF a punctat de cel puțin 4 ori în 11 dintre confruntări.

Pont: Peste 3,5 run-uri San Francisco Giants, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: