Ponturi baseball MLB 11.07.2021

Traversăm o perioadă excelentă, deoarece ultimele 6 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi este compusă momentan din două bet-uri baseball-MLB Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag încă o predicție de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Baltimore Orioles vs Chicago White Sox (ora 20:05)

Avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Baltimore-White Sox. Alb-negrii au reușit să se impună categoric în precedentele două confruntări, scor 1-12 și 3-8. Tind să cred că aceștia vor realiza sweep-ul.

Diferența de valoare la pitching este destul de mare. Gazdele îl vor titulariza pe Spenser Watkins, aruncător fără experiență în jocurile din MLB. Și-a făcut debutul în acest sezon, iar până acum a adunat două prezențe la movilă.

A evoluat timp de 6 inning-uri. A permis 3 hits, 3 BB-uri și un run. Deține un bilanț de 1W-0L și o ERA de 1.50. Adversarul său va fi Dylan Cease (7W-4L, cu 4.14 ERA). Cease s-a duelat o singură dată cu Baltimore în carieră.

A permis atunci un singur run pe 6 inning-uri. În acest duel am să merg pe mâna oaspeților. Așa cum am spus, diferența de valoare între starteri este destul de mare. În plus de asta, White Sox domină categoric și la jocul ofensiv. Au al 2-lea cel mai bun atac din ligă, medie de 5,34 run-uri înscrise/meci.

Pont: Chicago White Sox câștigă meciul, cota 1.75@ Betano

Los Angeles Dodgers vs Arizona Diamondbacks (ora 23:10)

Facem o vizită și pe Dodger Stadium, acolo unde avem jocul 3 din seria dintre LAD (55W-35L) și D'backs (26W-65L). În jocul precedent, alb-albaștrii au umilit gruparea din Arizona, scor 22-1. Îi văd pe aceștia să realizeze back-to-back-ul.

Dodgers deține o ofensivă foarte solidă, medie de 5,29 run-uri înscrise pe partidă, fiind pe locul 4 în rank la acest capitol. Stau excelent și în apărare, aceștia având o medie de doar 3,72 puncte cedate/meci.

Îl vor titulariza astăzi la movilă pe Tony Gonsolin (1W-0L, cu 2.11 ERA). Gonsolin a evoluat în 6 jocuri în sezon. În 5 dintre ele a pornit din poziția de starter. S-a duelat cu D'backs de două ori în carieră. A permis un singur run pe 7,2 innin-uri.

De cealalta parte, Arizona este de departe cea mai slabă formație din ligă. Au un atac destul de modest, medie de 4,20 run-uri cedate pe partidă. În ceea ce privește apărare, au cea mai slabă defensivă din ligă, medie de aproximativ 6 run-uri cedate/meci.

Adversarul lui Gonsolin este Merrill Kelly (5W-7L, cu 4.60 ERA). Kelly a cedat cel puțin 3 run-uri în toate cele 4 confruntări cu Dodgers din carieră.

Pont: Los Angeles Dodgers câștigă meciul, cota 1.55@ Betano

Miami Marlins vs Atlanta Braves (ora 20:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Marlins Park, acolo unde avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Miami-Braves. Am ales să investesc în linia de peste 0,5 hit-uri realizate de tânărul Ozzie Albies.

Braves traversează o perioadă extrem de dificilă. Aceștia nu se vor mai putea baza în sezonul curent pe serviciile lui Acuna, unul dintre cei mai importanți batteri ai echipei. Astfel, greul ofensiv va fi dus de Ozzie și Freeman.

Astăzi o să mă bazez pe Ozzie. Acesta a avut parte de un parcurs foarte bun până acum. A adunat 332 de apariții la bâtă, în urma cărora a reușit să trimită mingea în teren de 87 de ori. Deține un AVG de .262.

Adversarul său va fi Pablo Lopez (4W-5L, cu 2.94 ERA). Pablo este un pitcher foarte bun, dar cedează destul de multe hit-uri. Are 80 cedate pe 95 de inning-uri. Albies a ieșit în fața lui Lopez de 4 ori în acest sezon. A reușit să trimită de două ori mingea în teren.

Pont: Peste 0,5 hits Ozzie Albies, cota 1.55@ Unibet