Ponturi baseball MLB 11.10.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de recomandări de astăzi este momentan formată din două tips-uri din MLB. Revin cu o actualizare în cazul în care Tampa își prezintă în următoarele ore pitcher-ul de start. Mult succes!

ponturi din baseball

Atlanta Braves vs Milwaukee Brewers (ora 20:07)

Prima vizită o facem pe Truist Park, acolo unde avem disputa cu numărul 3 dintre Atlanta-Milwaukee. În primul joc, oaspeții s-au impus cu scorul de 2-1. Braves a reușit să restabilească egalitatea generală în duelul secund, reușind să câștige meciul cu 0-3.

După cum putem observa, cele două formații au fost nevoite să muncească foarte mult pentru puncte. Mă aștept să vedem și în această seară destul de puține modificări de tabelă. Am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

La pitching ne este propus un duel între Ian Anderson și Freddy Peralta. Ambii au avut un parcurs foarte bun în sezonul regulat. Anderson a evoluat în 24 de jocuri, în urma cărora a obținut un bilanț de 9W-5L și o ERA de 3.58.

Peralta s-a descurcat puțin mai bine. A adunat 28 de apariții la movilă în sezon, 27 dintre ele fiind din poziția de starter. Deține un bilanț de 10W-5L și o ERA de 2.81. Are o medie de un run cedat la mai bine de 3 innning-uri. Așa cum am spus, mă aștept la un duel cu destul de puține puncte.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cot [email protected] Betano

Los Angeles Dodgers vs San Francisco Giants (ora 04:37)

Avem egalitate și în sfertul de finală dintre Dodgers-Giants. Din punctul meu de vedere, alb-albaștrii vor reuși să preia conducerea în serie, dar pentru siguranță, aleg să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de aceștia.

Dodgers deține un compartiment ofensiv foarte solid. Se află pe locul 5 în rank, medie de 5,14 run-uri înscrise pe partidă. Au de asemenea un AVG de .244 și o medie de 1,47 home-run-uri obținute/meci.

La movilă îl vor avea ca adversar pe Alex Wood. Acesta a avut un sezon bun, bilanț de 10W-4L și o ERA de 3.83. Totuși, tind să cred că poate ceda cel puțin 2-3 run-uri. Contra celor de la Dodgers, acesta a avut mai mereu probleme. S-a duelat cu ei de 3 ori în acest sezon. A permis 9 puncte pe 17 inning-uri.

Pont: Peste 3,5 run-uri Los Angeles Dodgers, cota [email protected] Betano

Chicago White Sox vs Houston Astros (ora 22:37)

Ultima recomandare din listă vine de pe Guaranteed Rate Field, acolo unde avem jocul cu numărul 4 din sfertul de finală dintre White Sox-Houston. Scorul general este momentan de 2-1, în favoarea celor de la Astros.

La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri. În precedentele 3 jocuri, acest tips a fost pierzător. Totuși, tind să cred că de această dată va fi înverzit, deoarece pitching match-up-ul propus este destul de solid.

Acesta este format din Carlos Rodon și Jose Urquidy. Rondon a înregistrat în sezonul regulat un bilanț de 13W-5L și o ERA de 2,37. Are o medie de un run permis la 3,38 inning-uri.

Urquidy are și el cifre foarte bine. Pe cele 20 de titularizări din sezon, acesta a obținut un bilanț de 8W-3L și o ERA de 3.62. Tind să cred că liniile ofensive vor fi nevoite să muncească foarte mult pentru puncte.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Leave a Comment: