Ponturi baseball MLB 13.09.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 67.9%
Castigate: 55/81
Unitati: 417

Lista de recomandări de astăzi este momentan formată din două tips-uri baseball. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

New York Yankees vs Minnesota Twins (ora 21:05)

Prima vizită o facem pe Yankee Stadium, acolo unde avem deschidere de serie între NYY și Minnesota Twins. La acest prim joc am ales să investesc în linia de sub 6,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

La pitching avem parte de un duel foarte interesant. Pentru gazde va evolua Luis Gil (1W-0L, cu 1.42 ERA), în timp ce Twins îl propune ca starter pe John Gant (5W-9L, cu 3.78 ERA).

Gant traversează o perioadă bună, având două puncte cedate pe ultimele două titularizări (10 inning-uri jucate). De cealaltă parte, Gil și-a făcut debutul în MLB cu puțin timp în urmă.

A adunat 4 titularizări, timp în care a permis doar 3 run-uri pe 19 inning-uri. Am încredere în cei doi starteri de astăzi. Consider că linia specificată puțin mai sus este una ușor value.

Pont: Sub 6,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Seattle Mariners vs Boston Red Sox (ora 05:10)

Prefațăm și primul duel din seria dintre Seattle-Red Sox. Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de alb-roșii. Compartimentul ofensiv al acestora este foarte solid.

Se află pe locul 4 în rank, medie de 5,19 run-uri marcate/meci. Au de asemenea un AVG de .260 și o medie de 1,36 home-run-uri marcate/meci. Îl au ca adversar la movilă pe Logan Gilbert (5W-5L, cu 5.10 ERA).

Gilbert se află într-o scădere drastică de formă. Are 21 de puncte permise pe ultimele 5 ieșiri (21,3 inning-uri jucate). Nici zona de bullpen nu prea mai oferă o siguranță foarte mare.

Pe ultimele 3 ieșiri, pitcherii disponibili au înregistrat o ERA generală de 6.51. Boston a punctat de cel puțin 4 ori în 10 din ultimele 12 întâlniri directe.

Pont: Peste 3,5 run-uri Boston Red Sox, cota [email protected] Betano

San Francisco Giants vs San Diego Padres (ora 04:45)

Ultima recomandare din listă vine de pe Oracle Park, acolo unde avem deschidere de serie între Giants-Padres. Am să merg pe linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

Pitching match-up-ul propus este foarte solid. Acesta este format din Dominic Leone (3W-3L, cu 1.48 ERA) și Yu Darvish (8W-9L, cu 3.95 ERA). Pe ultimele două dispute din carieră contra celor de la Giants, Darvish a cedat doar două puncte (12,1 inning-uri jucate).

De cealaltă parte, Leone este un pitcher de bullpen. În sezonul curent, acesta a fost titularizat în două rânduri. A încheiat fără run primit. Nu s-a duelat cu Padres până acum. Tind să cred că linia menționată va fi câștigătoare fără probleme.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Leave a Comment: