Ponturi baseball MLB 16.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 58/87
Unitati: 284

În această seară se va relua programul normal al meciurilor din MLB. Eu am extras două selecții în care am o încredere destul de mare. Revin cu o actualizare în cazul în care găsesc încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Detroit Tigers vs Minnesota Twins (ora 21:10)

Avem jocul cu numărul 5 din seria dintre Tigers-Minnesota. Oaspeții de astăzi au reușit să se impună în precedentele 4 dispute. La duelul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 6,5 run-uri.

Este meci scurtat, deci se vor juca doar 7 inning-uri. Pitching match-up-ul propus favorizează o linie de over puncte. Acesta este format din Jose Urena (2W-8L, cu 6.43 ERA) și Charlie Barnes. Urena a avut parte de un parcurs foarte slab până acum, după cum o arată și cifrele.

S-a duelat cu Twins de două ori în carieră. A permis 8 run-uri pe doar 7,1 inning-uri. De cealaltă parte, Barnes se afla la meciul de debut în MLB. A evoluat până acum în eșaloanele secunde (AAA, Minors și A-Adv).

Are o ERA generală 3.72. Este o cifră destul de mare pentru ligile inferioare. Mă voi baza în special pe lipsa de experiență a acestuia. Cele două adversare de astăzi dețin o medie de peste 4,30 run-uri înscrise/meci.

Ținând cont de pitching-ul propus și de aceste medii, linia de 6,5 run-uri ar trebui să fie depășită fără probleme. În 12 din ultimele 14 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 7 ori.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Oakland Athletics vs Cleveland Indians (ora 04:40)

Facem o vizită și pe O.co Coliseum, acolo unde avem deschidere de serie între Oakland (52W-40L) și Indians (45W-42L). La prima dispută din serie am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de gazde.

Oakland deține un atac destul de solid, medie de circa 4,50 run-uri înscrise pe partidă, fiind pe locul 15 în rank. Este o medie care îl poate încurca destul de ușor pe Eli Morgan, pitcher-ul de start al grupării din Cleveland.

Morgan și-a făcut în acest sezon debutul în MLB, iar până acum a adunat 5 prezențe la movilă, toate fiind din poziția de starter. A permis 28 de hits și 20 de runs pe cele 21,1 inning-uri petrecute la aruncare.

Intră în joc cu un bilanț de 1W-3L și o ERA de 8.44. Nu s-a duelat până acum cu Oakland. În 8 din ultimele 9 întâlniri directe, indienii au permis cel puțin 4 run-uri, ceea ce mă aștept să se întâmple și în disputa din această seară.

Pont: Peste 3,5 run-uri Oakland Athletics, cota [email protected] Betano

Colorado Rockies vs Los Angeles Dodgers (ora 03:40)

Așa cum am menționat în primele rânduri, revin cu o actualizare în listă în cazul în care găsesc încă un tips de valoare. L-am găsit la jocul de deschidere din seria dintre Rockies-Dodgers. Am să merg pe mâna alb-albaștrilor.

Colorado îl propune ca starter pe Antonio Senzatela (2W-8L, cu 4.58 ERA). Senzatela este un pitcher mediocru. Are 17 ieșiri în sezon, timp în care a permis 55 de runs pe 94,1 inning-uri. Este lovit cu cu AVG de .293.

A avut numai meciuri proaste contra celor de la Dodgers. În ultimele două dueluri directe, acesta a permis numai puțin de 12 run-uri pe 5,3 inning-uri. Rockies nu stă deloc bine nici în zona de bullpen. Pitcherii disponibili dețin o ERA generală de 5.13.

Va fi un duel foarte dificil pentru gazde, deoarece gruparea din Los Angeles deține a 3-a cea mai solidă ofensivă din ligă, medie de 5,31 run-uri înscrise/meci. Au calitate foarte mare și în compartimentul defensiv.

Au o medie de doar 3,73 run-uri cedate pe partidă, fiind pe locul 2 în rank. Nu mă aștept ca această medie să fie depășită, deoarece pitcher-ul de start pentru oaspeți va fi Julio Urias (11W-3L, cu 3.64 ERA).

Urias traversează o perioadă foarte bună. A cedat doar 6 runs pe ultimele 3 ieșiri…Timpul petrecut la movilă fiind de 18,1 inning-uri. Din punctul meu de vedere, Dodgers ar trebui să se impună fără niciun fel de probleme.

Pont: Los Angeles Dodgers câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: