Ponturi baseball MLB 16.09.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 32/61
Unitati: -535

Lista de recomandări din baseball este formată din 3 tips-uri. Mizăm pe o favorită și pe două linii de total run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Texas Rangers vs Houston Astros (ora 03:05)

Avem duelul cu numărul 4 din seria dintre Texas-Houston. În momentul de față, oaspeții conduc la general cu scorul de 1-2. La jocul de astăzi am să merg pe mâna acestora.

Aceștia domină la absolut toate capitolele. Se află pe locul 3 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, medie de 5,35 run-uri marcate/meci. La movilă îl vor avea ca starter pe Framber Valdez (10W-5L, cu 3.26 ERA).

Valdez s-a duelat cu Rangers de 4 ori în carieră. A permis 6 run-uri pe 26,1 inning-uri. De cealaltă parte, texanii au una dintre cele mai slabe ofensive din ligă, medie de 4,03 run-uri înscrise pe partidă.

Adversarul lui Valdez de la timonă va fi Glenn Otto (0W-1L, cu 6.92 ERA). Otto și-a făcut de curând debutul în MLB. A adunat până acum 3 titularizări, timp în care a cedat 10 puncte pe 12,3 inning-uri.

În 9 din ultimele 11 confruntări directe, Astros a reușit să se impună, ceea ce mă aștept să se întâmple și în jocul de astăzi.

Pont: Houston Astros câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Pittsburgh Pirates vs Cincinnati Reds (ora 19:35)

Facem o vizită și pe PNC Park, acolo unde avem disputa cu numărul 3 dintre Pittsburgh-Cincinnati. Surprinzător, pirații au făcut back-to-back-ul. La jocul de astăzi am să merg pe linia de sub 4,5 run-uri marcate de aceștia.

Compartimentul ofensiv al acestora este cel mai slab din ligă, medie de 3,86 run-uri marcate pe partidă. Îl vor avea ca adversar la movilă pe Tyler Mahle (11W-5L, cu 3.73 ERA).

Mahle s-a întâlnit cu Pirates de două ori în sezon, timp în care a permis 3 puncte pe 12,1 inning-uri jucate. Reds deține și una dintre cele mai bune zone de bullpen din ligă.

Pitcherii disponibili dețin o ERA generală de 1.88. În 17 din ultimele 20 de întâlniri directe, Cincinnati a cedat maxim 4 puncte.

Pont: Sub 4,5 run-uri Pittsburgh Pirates, cota [email protected] Betano

Chicago White Sox vs Los Angeles Angels (ora 21:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Guaranteed Rate Field, acolo unde avem disputa cu numărul 3 din seria dintre White Sox-Angels. Am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

Pitching match-up-ul propus este foarte solid. Acesta este format din Reynaldo Lopez (3W-2L, cu 2.05 ERA) și Alex Cobb (7W-3L, cu 3.82 ERA). Lopez traversează o perioadă decentă. Are 9 puncte permise pe ultimele 5 ieșiri (21 de inning-uri jucate).

Cobb stă și el destul de bine, având doar 6 puncte cedate pe ultimele 4 titularizări (23,5 inning-uri jucate). Tind să cred că cele două formații vor fi nevoite în acest joc să muncească pentru puncte.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

superbet promotie

Leave a Comment: