Ponturi baseball MLB 18.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 42/60
Unitati: 487

Din păcate, perioada bună s-a încheiat, deoarece două dintre cele 3 tips-uri propuse în ziua precedentă au fost pierzătoare (Meciul dintre Toronto-Texas s-a anulat). Lista de recomandări de astăzi este formată din două ponturi, dar urmează să revin cu o actualizare puțin mai târziu. Asta doar în cazul în care reușesc să extrag încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Kansas City Royals vs Baltimore Orioles (ora 21:10)

Prima oprire o facem pe Kauffman Stadium, acolo unde avem jocul 3 din seria dintre Kansas City-Baltimore. În precedentele două dispute, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 9 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pe plan ofensiv, alb-albaștrii au punctat până acum de 377 de ori, medie de 4,32 run-uri marcate/meci, în timp ce Baltimore a înregistrat o medie de 4,28 punce înscrise pe partidă, fiind pe locul 22 în rank.

Într-adevăr, sunt cifre modeste, dar nu îmi fac prea mari probleme, deoarece pitching match-up-ul propus favorizează fără dar și poate o linie de over run-uri. Acesta este format din Carlos Hernandez (1W-0L, cu 4.98 ERA) și Matt Harvey (3W-7L, cu 7.70 ERA).

În ultima perioadă, atât Kansas, cât și Orioles au mari probleme în zona de bullpen. Cele două vin după 3 ieșiri în care pitcherii de rezervă au obținut o ERA generală de peste 6.50. Ținând cont de aceste detalii, linia de peste 8,5 run-uri mi se pare cel mai potrivit tips pentru acest joc.

Pont: Peste 8,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Colorado Rockies vs Los Angeles Dodgers (ora 22:10)

Avem jocoul 3 și în seria dintre Rockies-Dodgers. Oaspeții s-au impus categoric în precedentele două dispute, scor 4-10, respectiv 2-9. Nu mă aștept să asistăm din nou la un recital de run-uri.

Rockies va intra în joc cu Jon Gray ca starter. Gray a avut un parcurs decent până acum. A adunat 16 apariții la movilă, timp în care a permis 43 de runs pe 86 de inning-uri, medie de un run cedat la două inning-uri. Pornește cu un bilanț de 6W-6L și o ERA de 3.77.

Aruncătorul gazdelor se va duela cu Dodgers pentru a 3-a oară în acest an. În precedentele două dispute, Jon a cedat un total de 4 run-uri pe 9 inning-uri. Adversarul său va fi colosul David “X” Price.

Price a venit în acest an la Dodgers. A adunat până acum 24 de apariții la movilă, dintre care 4 au fost din poziția de starter. A cedat 12 run-uri pe 30,2 inning-uri. A obținut până acum un bilanț de 4W-0L și o ERA de 3.23. Am să merg pe linia de sub 13,5 run-uri.

Pont: Sub 13,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Pittsburgh Pirates vs New York Mets (ora 20:05)

Ultima recomandare din listă vine de la jocul cu numărul 4 din seria dintre Pittsburgh-Mets. Surprinzător, pirații au reușit să se impună în precedentele 3 dispute. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 4,5 Strike-Out-uri realizate de Taijuan Walker.

Aruncătorul grupării din New York a adunat 16 titularizări în acest sezon, timp în care a permis doar 28 de runs pe 90 de inning-uri. Deține un bilanț de 7W-3L și o ERA de 2.50. Are 89 de SO realizate, medie de circa o eliminare făcută prin această metodă per inning.

În 5 din ultimele 6 ieșiri, Taijuan a adunat cel puțin 5 eliminări prin SO. În plus de asta, pirații nu dispun de jucători foarte experimentați. Lotul curent este format din 21 de batteri. Au fost eliminați prin SO în 655 de rânduri. Reynolds și Polanco sunt printre principalele victime, ambii fiind scoși de 75 de ori prin această metodă.

Pont: Peste 4,5 Strike-Out-uri realizate de de Taijuan Walker, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: