Ponturi baseball MLB 18.09.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Mizăm pe 3 linii de total run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Cincinnati Reds vs Los Angeles Dodgers (ora 21:10)

O luăm în ordine cronologică, iar prima recomandare din listă vine de pe Great American Ball Park, acolo unde avem disputa secundă din seria dintre Reds-Dodgers. Am să merg pe linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

Pitching match-up-ul propus este foarte solid. Acesta este format din Sonny Gray (7W-7L, cu 3.80 ERA) și Max Scherzer (14W-4L, cu 2.17 ERA). Ambii au avut un parcurs foarte bun, după cum putem observa și din cifre.

Gray traversează o perioadă foarte bună. Are 7 puncte cedate pe ultimele 5 titularizări (30 de inning-uri jucate). Nici Scherzer nu se lasă mai prejos, acesta permițând doar două puncte pe ultimele două ieșiri (34,2 inning-uri jucate). Cu un asemenea pitching, nu văd cum linia propusă ar putea fi depășită.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Washington Nationals vs Colorado Rockies (ora 23:05)

Avem disputa cu numărul 2 și din seria dintre Washington-Rockies. În prima partidă, tabela de marcaj s-a modificat de 17 ori. Un joc încheiat în double digits mă aștept să vedem și astăzi.

Totuși, pentru siguranță, aleg să investesc doar în linia de peste 7,5 run-uri. Pe plan ofensiv, cele două au cifre decente. Washington deține o medie de 4,71 run-uri marcate/meci.

Colorado completează cu o medie de 4,79 puncte înscrise pe partidă. La movilă avem un duel între Patrick Corbin (8W-14L, cu 5.98 ERA) și Kyle Freeland (5W-8L, cu 4.76 ERA).

Ambii au avut un parcurs modest până acum și tind să cred că batterii celor două formații pot pune suficiente puncte în fața acestor starteri. În 8 din ultimele 10 confruntări directe, linia de peste 7,5 run-uri a fost câștigătoare.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Miami Marlins vs Pittsburgh Pirates (ora 01:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe PNC Park, acolo unde avem programat jocul secund din seria dintre Marlins-Pirates. În primul joc am mers pe linia de peste 6,5 run-uri, dar din păcate, tabela a suferit doar 3 modificări.

Tot pe linia de peste 6,5 run-uri am ales să investesc și astăzi. Așa cum am spus și în articolul anterior, cele două formații reușesc să completeze această marjă, ambele având o medie de peste 3,70 puncte marcate/meci.

La pitching avem de asemenea un duel accesibil. Acesta este format din Edward Cabrera (0W-1L, cu 6.61 ERA) și Bryse Wilson (2W-7L, cu 4.97 ERA). Cabrera are 4 titularizări până acum (12 puncte cedate pe 15,4 inning-uri).

Nici Wilson nu are cifre mai bune, acesta permițând 12 puncte pe ultimele 3 ieșiri (15,1 inning-uri jucate). În mod normal, linia de run-uri specificată mai sus ar trebui să fie atinsă fără probleme.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: