Ponturi baseball MLB 19.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 42/60
Unitati: 487

Lista de recomandări de astăzi este formată momentan din două tips-uri baseball-MLB. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Cincinnati Reds vs New York Mets (ora 02:10)

Avem deschidere de serie între Reds (48W-45L) și Mets (48W-42L). Am ales să investesc în victoria grupării din Cincinnati. Aceștia domină la aproximativ toate capitolele. Au o medie de 4,84 run-uri înscrise pe partidă, fiind pe locul 11 în rank.

Îl vor avea la movilă pe Vladimir Gutierrez, pitcher cu evoluții destul de bune în sezon. A adunat 9 titularizări până acum, timp în care a permis 24 de runs pe 50,1 inning-uri. Intră în joc cu un bilanț de 4W-3L și o ERA de 4.29.

De cealaltă parte, Mets nu se poate baza în continuare pe serviciile lui Lindor, acesta suferind o accidentare în zona abnominală. Per total, ofensiva se află pe locul 27 în rank, medie de 4,07 run-uri înscrise pe partidă.

Pitcher-ul de start va fi Jerad Eickhoff. Fostul aruncător al grupării din Philadelphia a evoluat extrem de puțin în stagiunea curentă. I s-au oferit 3 ieșiri la timonă, timp în care a permis 7 runs pe 12,2 inning-uri.

Are un bilanț de 0W-1L și o ERA de 4.97. Așa cum am spus, merg pe mâna alb-roșilor. Eickhoff nu a avut parte de prea multă acțiune în sezon. În plus, Mets deține una dintre cele mai slabe ofensive din ligă, iar în lipsa lui Lindor, mă aștept să vedem un număr scăzut de puncte obținute din partea batterilor disponibili.

Pont: Cincinnati Reds câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

Toronto Blue Jays vs Boston Red Sox (ora 02:07)

Facem o scurtă vizită și pe Sahlen Field, acolo unde avem deschidere de serie între Blue Jays (48W-42L) și Red Sox (56W-38L). Tind să cred că la acest prim joc nu se vor marca foarte multe puncte.

Am să merg pe linia de sub 12,5 run-uri. Într-adevăr, este un pronostic riscant, deoarece Jays și Sox prezintă două dintre cele mai solide ofensive din ligă. Chiar și așa, am încredere în pitching match-up-ul propus.

Acesta este format din Ross Stripling (3W-5L, cu 4.34 ERA) și Nick Pivetta (7W-4L, cu 4.30 ERA). După cum putem observa, cei doi starteri au avut un parcurs destul de bun până acum. În 20 din ultimele 26 de întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 12 ori.

Pont: Sub 12,5 run-uri, cota [email protected] Unibet

Chicago White Sox vs Minnesota Twins (ora 00:10)

În încheiere am ales să investesc în primul joc din seria dintre White Sox-Twins. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, duelul din seara precedentă s-a amânat, iar astăzi se vor susține două jocuri, de câte 7 inning-uri fiecare.

Chicago domină la toate capitolele. Dețin una dintre cele mai solide ofensive din ligă, medie de 5,34 run-uri înscrise pe partidă, în timp ce la movilă se va afla nimeni altul decât Lance Lynn (9W-3L, cu 1.99 ERA).

Acesta tocmai ce a semnat cu Sox o prelungire de contract pentru încă doi ani. În sezonul curent, Lynn a evoluat în 16 partide, timp în care a cedat doar 24 de runs pe 90,2 inning-uri. S-a duelat cu Twins de 4 ori în carieră. A permis 7 run-uri pe 22 de inning-uri.

De cealaltă parte, gemenii îl propun ca starter pe Griffin Jax , pitcher fără prea mare experiență în jocurile din MLB. A evoluat în 5 jocuri până acum, dintre care în 4 a fost din poziția de aruncător venit din bullpen.

Are doar 17,2 inning-uri petrecute la timonă, timp în care a permis numai puțin de 17 run-uri. WHIP-ul său este de 1.70. Deține un bilanț de 1W-1L și o ERA de 8.66. Nu văd cum Lance&Co ar putea avea probleme în acest prim joc.

Pont: Chicago White Sox câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: