Ponturi baseball MLB 19.09.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Mizăm pe 3 linii de total run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Cincinnati Reds vs Los Angeles Dodgers (ora 20:10)

Avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Reds-Dodgers. În momentul de față, scorul general este de 1-1. La jocul din această seară am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

Avem din nou parte de un pitching match-up foarte solid. Acesta este format din Wade Miley (12W-5L, cu 3.09 ERA) și Clayton Kershaw (9W-7L, cu 3.33 ERA). Ambii au avut un parcurs foarte bun, după cum putem observa și din cifre.

Pe ultimele 5 întâlniri cu Dodgers din carieră, Miley a permis doar 3 run-uri pe 22,3 inning-uri. Nici Kerhaw nu se lasă mai prejos, acesta permițând două run-uri pe ultimele două ieșiri contra grupării din Cincinnati (14 inning-uri jucate). Batteri vor avea mult de muncă pentru a obține puncte.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Kansas City Royals vs Seattle Mariners (ora 21:10)

Mergem și în Kansas, acolo unde avem disputa secundă din seria dintre Royals-Mariners. Oaspeții s-au impus în primul joc, scor 2-6. Tind să cred că aceștia pot pune minim 4 puncte pe tabelă și astăzi.

Seattle se află pe locul 24 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, medie de 4,34 run-uri înscrise pe partidă. La movilă îl au ca adversar pe Jackson Kowar (0W-3L, cu 11.50 ERA).

Kowar a fost titularizat în 5 rânduri în acest sezon, timp în care a permis numai puțin de 21 de puncte pe 14,3 inning-uri. În 8 din ultimele 9 întâlniri directe, Seattle a reușit să puncteze de minim 4 ori.

Pont: Peste 3,5 run-uri Seattle Mariners, cota [email protected] Betano

San Francisco Giants vs Atlanta Braves (ora 23:05)

Ultima recomandare din listă vine de pe Oracle Park, acolo unde avem jocul secund din seria dintre Giants-Braves. Am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

La movilă avem un duel foarte interesant. Pitching match-up-ul de astăzi este alcătuit din Anthony DeSclafani (12W-6L, cu 3.24 ERA) și Max Fried (11W-7L, cu 3.47 ERA). Pe ultimele 3 ieșiri, Anthony a cedat 4 puncte pe 16,3 inning-uri.

De cealaltă parte, Fried a permis 5 run-uri pe ultimele 3 ieșiri (18 inning-uri jucate). Ambii traversersează o perioadă decentă. Din punctul meu de vedere, va fi foarte greu ca linia specificată mai sus să fie depășită.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Leave a Comment: