Ponturi baseball MLB 20.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 42/60
Unitati: 487

Lista de recomandări de astăzi este formată momentan din două tips-uri baseball-MLB. Revin puțin mai târziu cu o actualizare. Sper să fi făcut alegeri mult mai inspirate de această dată. Mult succes!

ponturi din baseball

Colorado Rockies vs Seattle Mariners (ora 03:40)

Prima vizită o facem pe Coors Field, acolo unde avem deschidere de serie între Rockies (41W-53L) și Mariners (50W-44L). Din punctul meu de vedere, gruparea din Colorado va reuși să se impună în acest prim joc.

Îl vor avea la movilă pe German Marquez, unul dintre cei mai experimentați pitcheri ai echipei. Marquez a evoluat în 19 jocuri până acum, timp în care a permis 44 de runs pe 112,1 inning-uri. Deține un bilanț de 8W-6L și o ERA de 3.36.

S-a duelat cu Seattle de 3 ori în carieră. A permis 7 run-uri pe 21 de inning-uri. De cealaltă parte, marinarii îl propun ca starter pe Marco Gonzales (1W-5L, cu 5.88 ERA). Gonzales a cedat în cele 11 titularizări numai puțin de 62 de hits și 37 de runs pe 56,2 inning-uri.

Probabil soarta acestei partide va fi decisă în mare parte de evoluțiilor celor doi starteri. La celelalte capitole ( eficiență ofensivă, bullpen, OPS, etc), cele două dețin cifre apropiate.

Pont: Colorado Rockies câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Houston Astros vs Cleveland Indians (ora 03:10)

Avem jocul secund din seria dintre Astros-Cleveland. Gazdele au reușit să se impună în disputa precedentă, scor 4-3, iar din punctul meu de vedere, aceștia vor face și back-to-back-ul. Diferența de valoare la pitching este destul de mare.

Houston îl propune la movilă pe Luis Garcia (6W-5L, cu 3.06 ERA). După cum putem observa, acesta a avut un parcurs foarte bun până acum. Va fi prima confruntare directă din carieră cu Indians.

Adversarul său va fi Triston Andrew McKenzie. Are 12 apariții la movilă în sezon, timp în care a permis 30 de run-uri pe 49,1 inning-uri. Precizia sa este printre cele mai slabe din ligă. Are 40 de BB-uri cedate. Intră în joc cu un bilanț de 1W-3L și o ERA de 5.47.

Îi va fi foarte greu să reziste în fața unor batteri ce lovesc cu un AVG general de .265. Houston deține cea mai eficientă ofensivă din ligă, medie de 5.40 run-uri marcate pe partidă. În mod normal, nu ar trebui să aibă prea mari probleme în duelul de astăzi.

Pont: Houston Astros câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Oakland Athletics vs Los Angeles Angels (ora 22:37)

Ultima recomandare din listă vine de pe O.co Coliseum, acolo unde avem disputa secundă din seria dintre Oakland-Angels. În primul joc, gazdele s-au impus categoric, scor 4-1. La duelul de astăzi am ales să merg pe linia de peste 0,5 hits realizate de Jared Walsh (batter-ul grupării din Los Angeles).

Acesta a evoluat în 91 dintre cele 93 de partide de până acum. Are 343 de apariții la bâtă. În urma acestora, Walsh a reușit să trimită mingea în teren de 94 de ori. Deține un AVG de .274. Per total, AVG-ul echipei poate fi regăsit la .259, fiind pe locul 4 în rank la acest capitol.

Walsh îl va avea ca adversar pe James Kaprielian (4W-3L, cu 2.90 ERA). James are 45 de hits cedate pe cele 62 de inning-uri petrecute la movilă. Împotriva acestui pitcher, Jared are 3 prezențe la bâtă. A trimis mingea în teren de două ori. Mă aștept să îndeplinească acest “obiectiv” și astăzi.

Pont: Peste 0,5 hits Jared Walsh, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: