Ponturi baseball MLB 21.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 42/60
Unitati: 487

Lista de recomandări de astăzi este formată momentan din două recomandări baseball-MLB. Revin cu o actualizare în cazul în care găsesc încă un tips de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Cincinnati Reds vs New York Mets (ora 19:35)

Prima vizită o facem pe Great American Ball Park, acolo unde avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Reds-Mets. Scorul general este momentan de 1-1. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de sub 12,5 run-uri.

Avem un pitching match-up destul de echilibrat, format din Jeff Hoffman (3W-4L, cu 4.61 ERA) și Marcus Stroman (6W-8L, cu 2.79 ERA). În ultima dispută directă cu Mets, Hoffman a cedat două run-uri pe 5,1 inning-uri.

Stroman s-a duelat cu Reds de două ori în carieră. A permis 4 run-uri pe 10,2 inning-uri. Mă aștept să avem din nou prestații solide din partea acestora. În 13 din ultimele 14 dispute directe, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 12 ori.

Pont: Sub 12,5 run-uri, cota [email protected] Unibet

Houston Astros vs Cleveland Indians (ora 03:10)

Avem jocul 3 și în seria dintre Astros (58W-38L) și Indians (47W-45L). În precedentele două jocuri, Houston s-a impus fără prea mari probleme. Tind să cred că vor obține sweep-ul. Am să merg pe victoria acestora pe primele 5 inning-uri.

Aceștia dețin cea mai solidă ofensivă din ligă. Au un AVG de .267 și o medie de 5,44 run-uri înscrise pe partidă. Au siguranță și la movilă. Astros îl propune ca starter pe Lance McCullers Jr. (7W-2L, cu 2.80 ERA).

McCullers s-a duelat o singură dată cu Indians în acest an. A permis două run-uri pe 5,1 inning-uri. De cealaltă parte, indienii intră în joc cu Eli Morgan (1W-3L, cu 7.86 ERA). Morgan are 6 ieșiri în sezonul curent.

A permis numai puțin de 23 de runs pe 26,1 inning-uri. Cleveland a înregistrat un AVG de doar .230 în sezon, fiind pe locul 25 în rank. Așa cum am spus, aleg să merg pe victoria celor de la Houston pe primele 5 inning-uri.

Pont: Hoston Astros câștigă primele 5 inning-uri, cota [email protected] Betano

Tampa Bay Rays vs Baltimore Orioles (ora 19:10)

Ultima recomandare din listă vine de la jocul cu numărul 3 din seria dintre Tampa Bay-Baltimore. Scorul general este momentan de 1-1. La duelul din această seară am ales să investesc în linia de peste 7,5 run-uri.

Se întâlnesc două formații ce dețin o linie ofensivă destul de eficientă. Tampa se află pe locul 10 în rank, având o medie de 4,88 run-uri înscrise pe partidă, în timp ce Orioles completează cu o medie de 4,30 puncte marcate/meci.

Avem un pitching ce favorizează fără dar și poate o linie de over puncte. Acesta este format din Michael Wacha (2W-2L, cu 5.14 ERA) și Keegan Akin (0W-5L, cu 8.19 ERA). După cum se poate observa și din cifre, cei doi starteri au avut evoluții destul de slabe până acum.

Wacha s-a duelat cu Baltimore de 3 ori în carieră. A permis 8 run-uri pe 9 inning-uri, în timp ce Akin a evoluat o singură dată în fața alb-albaștrilor. Aruncătorul oaspeților a rezistat 4 inning-uri la movilă, timp în care a permis 3 run-uri. Ținând cont de aceste detalii, ar trebui să asistăm la un joc spectaculos.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: