Ponturi baseball MLB 22.09.2021

Lista de recomandări de astăzi are din nou la bază 3 evenimente din baseball-ul de peste ocean. Mizăm pe 3 linii de total run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Miami Marlins vs Washington Nationals (ora 01:40)

Prima vizită o facem pe LoanDepot Park, acolo unde avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Marlins-Washington. Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de gruparea din Miami.

Aceștia dețin unul dintre cele mai slabe atacuri din ligă, medie de doar 4,05 run-uri înscrise pe partidă. Mă aștept ca această medie să fie cel puțin atinsă, deoarece adversarul de la movilă este unul destul de accesibil.

Alb-roșii îl propun ca starter pe Josiah Gray (0W-2L, cu 6.24 ERA). Gray traversează o perioadă infernală. Are numai puțin de 22 de puncte cedate pe ultimele 4 ieșiri (17,1 inning-uri jucate).

Nici zona de bullpen nu a înregistrat cifre prea bune îl ultimul timp. În precedentele 3 jocuri, pitcherii oaspeților au înregistrat o ERA generală de 9.90.

Pont: Peste 3,5 run-uri Miami Marlins, cota [email protected] Betano

Colorado Rockies vs Los Angeles Dodgers (ora 03:40)

Mergem și în Colorado, acolo unde avem programată disputa secundă din seria dintre Rockies-Dodgers. În primul joc, tabela de marcaj s-a modificat de 9 ori. Un duel terminat cu puține puncte mă aștept să vedem și astăzi.

Am ales să investesc în linia de sub 11,5 run-uri marcate. Pitching match-up-ul propus este foarte solid. Acesta este format din German Marquez (12W-10L, cu 4.16 ERA) și Walker Buehler (14W-4L, cu 2.39 ERA).

Pe ultimele 3 dispute cu Dodgers din carieră, Marquez a cedat 3 puncte pe 17 inning-uri. Buehler a cedat și el 5 puncte tot pe ultimele 3 apariții contra celor de la Rockies. S-a aflat la movilă timp de 19 inning-uri.

Pont: Sub 11,5 puncte, cota [email protected] Betano

Oakland Athletics vs Seattle Mariners (ora 04:40)

Ultima recomandare din listă vine de pe O.co Coliseum, acolo unde avem jocul cu numărul 3 din seria dintre Oakland-Seattle. Am să merg pe linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

Pitching match-up-ul propus poate stopa fără probleme atacurile batterilor. Acesta este format din Cole Irvin (10W-13L, cu 3.94 ERA) și Chris Flexen (12W-6L, cu 3.66 ERA).

Cei doi au avut un parcurs bun, după cum putem observa și din cifre. În plus de asta, atât Oakland, cât și Seattle au pierdut în ultimul timp batteri de bază. Mă aștept la un joc destul de sărăcăcios în run-uri. Cel puțin în primele 5 inning-uri.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Leave a Comment: