Ponturi baseball MLB 23.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 42/60
Unitati: 487

Traversăm o perioadă decentă, 5 din ultimele 6 tips-uri propuse fiind câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 bet-uri baseball-MLB. Mult succes!

ponturi din baseball

Cincinnati Reds vs St.Louis Cardinals (ora 02:10)

Prima vizită o facem pe Great American Ball Park, acolo unde avem deschidere de serie între Reds (49W-47L) și Cardinals (49W-48L). La acest prim joc am ales să investesc în victoria grupării din Cincinnati.

Aceștia dețin o linie ofensivă destul de solidă, medie de 4,83 run-uri înscrise pe partidă. La movilă îl vor avea pe Tyler Mahle (7W-3L, cu 3.93 ERA). Mahle a cedat până acum 46 de run-uri pe 100,2 inning-uri, medie de un run cedat la circa 2,20 inning-uri.

În ultima dispută directă, aruncătorul gazdelor a permis doar două puncte pe 7 perioade. De cealaltă parte, St.Louis îl propune ca starter pe Wade LeBlanc, pitcher cu evoluții destul de modeste.

Tocmai ce a fost adus de la Baltimore, iar până acum a îmbrăcat echipamentul cardinalilor în 8 rânduri. Intră în joc cu un bilanț de 0W-2L și o ERA de 4.31. Tind să cred că Mahle va reuși să câștige duelul de pitching.

Pont: Cincinnati Reds câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Boston Red Sox vs New York Yankees (ora 02:10)

Ne aflăm la cel de-al 2-lea duel din seria dintre Red Sox-Yankees. În disputa precedentă, alb-roșii au reușit să se impună cu scorul de 5-4. La jocul de astăzi am ales să mizez pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de Yankees.

Ofensiva acestora a adunat cifre dezastruoase până acum. Se află pe locul 24 în rank, cu un total de 398 de run-uri marcate, medie de aproximativ 4,30 run-uri înscrise/meci. Au șansa să ridice aceste cifre, deoarece adversarul întâlnit la movilă va fi Eduardo Rodriguez.

Rodriguez a adunat 18 titularizări în sezon, timp în care a permis 57 de run-uri pe 95,1 inning-uri. Deține un bilanț de 7W-5L și o ERA de 5.19. Boston stă destul de rău și pe zona de bullpen. În ultimele 3 ieșiri, ERA generală a fost de 6.67.

Pont: Peste 3,5 run-uri New York Yankees, cota [email protected] Betano

San Francisco Giants vs Pittsburgh Pirates (ora 04:45)

Mergem și pe Oracle Park, acolo unde avem deschidere de serie între Giants și Pirates. SFG vine după seria câștigată în fața celor de la Dodgers, scor 3-1 la general, iar din punctul meu de vedere, aceștia se vor impune și în duelul de astăzi.

Giants a fost prima echipă din ligă care a reușit să obțină 50 de victorii în sezonul curent. În prezent, bilanțul acestora este de 61W-35L. Dețin a 6-a cea mai solidă ofensivă din ligă, medie de 4,98 run-uri înscrise pe partidă.

La movilă se va afla Johnny Cueto (6W-5L, cu 4.01 ERA). În ultimele 3 ieșiri în fața piraților, Cueto a permis 5 run-uri pe 14,1 inning-uri. Giants stă foarte bine și în zona de bullpen. Pitcherii disponibili dețin o ERA generală de 3.61.

De cealaltă parte, Pittsburgh se află pe penultima poziție în NL, cu bilanț de 36W-60L. Prezintă cea mai slabă eficiență ofensivă din ligă, medie de doar 3,82 run-uri marcate/meci. Pitcher-ul de start este Chad Kuhl (3W-5L, cu 4.31 ERA).

Acesta a permis până acum 33 de run-uri pe 56,1 inning-uri. În ultima dispută cu Giants, Kuhl a cedat 3 run-uri pe 6 inning-uri. Pitcherii din bullpen dețin o ERA generală de 5.27. Cum am spus, tind să cred că Giants va câștiga acest prim joc din serie.

Pont: San Francisco Giants câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: