Ponturi baseball MLB 23.09.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Traversăm o perioadă decentă, deoarece 7 din ultimele 9 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi are din nou la bază 3 bet-uri din baseball-MLB. Mult succes!

ponturi din baseball

Milwaukee Brewers vs St.Louis Cardinals (ora 21:10)

Prima vizită o facem pe American Family Field, acolo unde avem disputa cu numărul 4 din seria dintre Milwaukee-Cardinals. Am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

La movilă avem un pitching match-up foarte interesant. Acesta este format din Adrian Houser (9W-6L, cu 3.63 ERA) și Adam Wainwright (16W-7L, cu o ERA de 2.89). Houser s-a duelat cu St.Louis de două ori în acest an.

A permis un singur run pe 14 inning-uri. Nici Adam nu se lasă mai prejos. Acesta are 3 prezențe la movilă contra celor de la Brewers în acest an. A cedat 5 puncte pe 17,1 inning-uri. Mă aștept la un joc încheiat cu destul de puține run-uri marcate.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Colorado Rockies vs Los Angeles Dodgers (ora 22:10)

Facem o vizită și în Colorado, acolo unde avem programată disputa cu numărul 3 din seria dintre Rockies-Dodgers. La acest joc am să merg pe linia de sub 7,5 run-uri marcate de oaspeți.

În momentul de față, scorul general este de 1-1. În primele două dueluri, LAD nu a reușit să puncteze de mai mult de 5 ori. Linia specificată puțin mai sus mi se pare puțin exagerată.

Într-adevăr Dodgers deține un atac foarte bun, dar astăzi îl vor avea ca adversar la movilă pe Kyle Freeland (6W-8L, cu 4.50 ERA). Kyle traversează o perioadă destul de bună.

A permis maxim 4 puncte în 6 din ultimele 7 titularizări. Cu Dodgers s-a duelat de 3 ori în acest an. Are 6 puncte cedate pe 19 inning-uri. Nu îl văd pe acesta să fie carne de tun pentru batterii din LA.

Pont: Sub 7,5 run-uri Los Angeles Dodgers, cota [email protected] Betano

Cincinnati Reds vs Washington Nationals (ora 01:40)

Ultima recomandare din listă vine de pe Great American Ball Park, acolo unde avem deschidere de serie între Reds-Washington. Am ales să merg pe linia de peste 3,5 run-uri marcate de gruparea din Cincinnati.

Aceștia dețin un atac foarte bun. Se află pe locul 9 în rank, medie de 4,89 run-uri marcate pe partidă. Au de asemenea un AVG de .247 și o medie de 1,40 home-run-uri obținute/meci.

La movilă îl au ca adversar pe Patrick Corbin (8W-15L, cu 6.17 ERA). Corbin traversează o perioadă foarte proastă. Are numai puțin de 23 de puncte cedate pe ultimele 5 titularizări (26 de inning-uri jucate).

Washington deține și o zonă de bullpen destul de subțire. Pitcherii disponibili dețin o ERA generală de 4.99 (9.71 pe ultimele 3 ieșiri). În 11 din ultimele 16 dispute directe susținute pe ball park-ul din Cincinnati, Reds a punctat de cel puțin 4 ori.

Pont: Peste 3,5 run-uri Cincinnati Reds, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: