Ponturi baseball MLB 24.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 58/87
Unitati: 284

Lista de recomandări de astăzi este momentan formată din două tips-uri baseball. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag din ofertă încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Boston Red Sox vs New York Yankees (ora 23:05)

Prima vizită o facem pe Fenway Park, acolo unde avem jocul cu numărul 3 din seria dintre Boston-Yankees. Gazdele s-au impus în precedentele două dispute, iar din punctul meu de vedere, aceștia vor face și sweep-ul.

Sox s-a prezentat foarte bine în acest sezon pe partea ofensivă. Se află pe locul 5 în rank, cu o medie de 5,21 run-uri înscrise pe partidă. Îl vor avea la movilă pe Nathan Eovaldi (9W-5L, cu 3.57 ERA).

Eovaldi a avut un sezon foarte bun, după cum se poate observa și din cifre. S-a duelat cu Yankees de 3 ori în acest an. A permis doar 4 run-uri pe 18,2 inning-uri. La Sox există calitate și în zona de bullpen. Pitcherii disponibili dețin o ERA generală de 3.15.

De cealaltă parte, New York deține una dintre cele mai slabe ofensive din ligă, medie de 4,25 run-uri înscrise/meci. Se află pe locul 7 în AL doar datorită pitcherilor. Că tot a venit vorba de aruncători, Jameson Taillon va fi propus ca starter în duelul de astăzi.

Jameson este un pitcher decent. Are un bilanț de 5W-4L și o ERA de 4.50. O să merg pe Red Sox în acest joc. Sunt șanse ca Taillon să aibă o prestație bună. Totuși, dacă luăm în considerare eficiența ofensivă a grupării din New York și de faptul că îl vor avea adversar la movilă pe Eovaldi, nu văd cum ar putea ține aproape.

Pont: Boston Red Sox câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Baltimore Orioles vs Washington Nationals (ora 01:35)

Surprinzător, Orioles a reușit să se impună în primul joc din serie. Și nu oricum, ci la o diferență de 5 run-uri, scor 6-1. Nu îi văd pe aceștia să realizeze back-to-back-ul. Diferența de astăzi la pitching este foarte mare.

Baltimore îl trimite la movilă pe Matt Harvey (4W-10, cu 7.13 ERA), în timp ce naționalii îl vor titulariza pentru a 19-a oară în sezon pe veteranul Max Scherzer (7W-4L, cu 2.83 ERA). În ultimele 3 dispute directe cu Washington, Harvey a cedat numai puțin de 15 run-uri pe 13,2 inning-uri.

În ceea ce îl privește pe Scherzer, acesta a permis 11 puncte pe ultimele 6 ieșiri directe. Timpul petrecut la movilă fiind de 42,1 inning-uri, medie de un run cedat la circa 4 perioade. În 4 din ultimele 5 dispute, WN a reușit să se impună.

Pont: Washington Nationals câștigă meciul, cota [email protected] Betano

San Francisco Giants vs Pittsburgh Pirates (ora 04:05)

Ultima recomandare din listă vine de la duelul secund din seria dintre Giants-Pittsburgh. Surprinzător, oaspeții au reușit să se impună în primul joc, scor 4-6. Tind să cred că SF va reuși să restabilească egalitatea.

Aceștia dețin a 6-a cea mai eficientă ofensivă din ligă, medie de aproximativ 5 run-uri înscrise pe partidă. La movilă va fi Kevin Gausman, unul dintre principalii pitcheri ai echipei. Gusman intră în joc cu un bilanț de 9W-3L și o ERA de 1.84.

S-a duelat cu Pirates o singură dată în acest an. A permis doar un run pe 8 inning-uri. De cealaltă parte, pirații au cea mai slabă eficiență ofensivă din ligă, medie de 3,84 run-uri înscrise pe partidă. La movilă va fi Wil Crowe (1W-5L, cu 6.12 ERA).

Crowe a evoluat în 14 jocuri în sezonul curent. A permis 41 de run-uri pe 60,1 inning-uri. S-a duelat cu Giants o singură dată în carieră. A permis 3 run-uri pe 5 inning-uri. Cum am spus, tind să cred că Giants va reuși să restabilească egalitatea în serie.

Pont: San Francisco Giants câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: