Ponturi baseball MLB 24.09.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Mizăm pe 3 linii de total run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Baltimore Orioles vs Texas Rangers (ora 02:05)

Prefațăm mai întâi disputa secundă din seria dintre Baltimore-Texas. În primul duel, gazdele s-au impus fără niciun fel de probleme, scor 3-0. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de texani.

Aceștia dețin o linie ofensivă modestă, medie de doar 3,89 run-uri marcate pe partidă. Totuși, ținând cont de faptul că în acest duel îl vor avea ca adversar la movilă pe Alexander Wells, mă aștept ca media respectivă să fie cel puțin atinsă.

Wells este un pitcher mediocru. Are 7 titularizări în acest sezon, timp în care a cedat numai puțin de 25 de puncte pe 25,3 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 1W-3L și o ERA de 7.96.

Baltimore stă foarte slab și pe zona de bullpen. Pitcherii disponibili au o ERA generală de 4.74 (7.26 pe ultimele 3 ieșiri).

Pont: Peste 3,5 run-uri Texas Rangers, cota 1.52@ Betano

Boston Red Sox vs New York Yankees (ora 02:10)

Facem o vizită și pe Fenway Park, acolo unde avem deschidere de serie între Boston Red Sox-Yankees. Am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

La acest prim joc ne este propus un pitching match-up foarte solid. Acesta este format din Nathan Eovaldi (10W-8L, cu 3.58 ERA) și Gerrit Cole (15W-8L, cu 3.03 ERA). Ambii au avut un parcurs foarte bun, după cum putem observa și din cifre.

Pe ultimele 4 ieșiri din carieră contra celor de la Yankees, Eovaldi a cedat 6 puncte pe 24,2 inning-uri. Cole a fost puțin mai lovit, permițând 11 run-uri pe ultimele 5 dispute directe (28 de inning-uri jucate).

Cei doi starteri de astăzi sunt printre cei mai buni pitcheri din ligă. Mă aștept la un joc în care cele două ofensive vor fi nevoite să muncească foarte mult pentru puncte.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota 1.62@ Betano

Detroit Tigers vs Kansas City Royals (ora 02:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Comerica Park, acolo unde avem deschidere de serie între Tigers-Kansas City. Am să merg tot pe linia de sub 5,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri.

Se întâlnesc două dintre cele mai slabe ofensive din ligă, ambele având o medie de sub 4,45 run-uri marcate pe partidă. La movilă avem un duel între Casey Mize (7W-8L, cu 3.64 ERA) și Carlos Hernandez (6W-2L, cu 3.90 ERA).

Ambii traversează o perioadă decentă. Mize a permis 4 puncte pe ultimele 3 ieșiri (8 inning-uri jucate), în timp ce Hernandez a cedat maxim două run-uri în 3 din ultimele 4 titularizări.

Ca o informație suplimentară, în 4 din ultimele 5 jocuri directe, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 5 ori pe primele 5 inning-uri.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota 1.60@ Betano