Ponturi baseball-MLB 25.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 42/60
Unitati: 487

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Am ales să mă bazez pe două linii de over run-uri și pe un solist. Mult succes!

ponturi din baseball

Houston Astros vs Texas Rangers (ora 21:10)

Mergem mai întâi pe Minute Maid Park, acolo unde avem jocul cu numărul 3 din seria dintre Astros-Rangers. Gazdele s-au impus categoric în precedentele două dispute, iar din punctul meu de vedere, aceștia vor reuși să facă și sweep-ul.

Au cel mai solid atac din ligă, medie de 5,42 run-uri înscrise pe partidă. La movilă se va afla nimeni altul decât Zack Greinke (9W-3L, cu 3.58 ERA). Pe cele 20 de titularizări de până acum, Greinke a cedat 48 de run-uri pe 120,2 inning-uri.

De cealaltă parte, ofensiva texanilor nu a confirmat absolut deloc în acest sezon. Se află pe locul 28 în rank, cu o medie de 3.98 run-uri înscrise pe partidă. Adversarul lui Greinke de la movilă va fi Taylor Hearn (2W-3L, cu 4.70 ERA).

Hearn este un pitcher de bullpen. A adunat 30 de apariții la timonă până acum, dar din poziția de starter a plecat o singură dată. Are 46 de inning-uri petrecute la aruncare, timp în care a cedat 26 de run-uri. Stă foarte prost la precizie, având un total de 24 de BB-uri acordate. Avem motive întemeiate să mergem pe mâna grupării din Houston în acest joc.

Pont: Houston Astros câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Chicago Cubs vs Arizona Diamondbacks (ora 21:20)

Avem jocul cu numărul 3 și în seria dintre Cubs (48W-51L) și D'backs (31W-69L). În precedentele două jocuri, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 8 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și în jocul de astăzi.

Avem două formații ce practică în ultimul timp un joc destul de ofensiv. Cubs intră în joc cu o medie de puțin peste 4,30 run-uri înscrise pe partidă, în timp ce Arizona completează cu o medie de 4,36 puncte marcate/meci.

Avem un pitching match-up ce favorizează o linie de over. Acesta este format din Trevor Williams (3W-2L, cu 5.68 ERA) și Caleb Smith (3W-6L, cu 4.38 ERA). Cei doi au avut un parcurs destul de modest, după cum o arată și cifrele.

În ultimul timp nu a existat siguranță nici în zona de bullpen. Cubs a înregistrat în ultimele 3 jocuri o ERA generală de 5.90. Arizona a stat puțin mai bine, pitcherii disponibili având în ultimele 3 jocuri o ERA de 4.76.

Pont: Peste 7,5 run-uri, [email protected] Betano

Los Angeles Dodgers vs Colorado Rockies (ora 23:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Dodgers Stadium, acolo unde avem jocul 3 din seria dintre Dodgers-Rockies. Momentan, scorul general este 1-1. La duelul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 2,5 run-uri înscrise de Colorado.

Aceștia au o eficiență ofensivă destul de bună. Au punctat de 421 de ori până acum, medie de aproximativ 4,50 run-uri înscrise pe partidă. În ultimele 5 dispute din campionat, aceștia au reușit să puncteze de 22 de ori.

Batteri grupării din Colorado îl vor avea ca adversar la movilă pe Josiah Gray, pitcher fără experiență în MLB. Și-a făcut debutul cu puțin timp în urmă, în prima dispută din seria cu San Francisco Giants.
A permis atunci numai puțin de 4 hits și 4 run-uri pe 4 inning-uri. Dodgers stă destul de slab și în zona de bullpen. În ultimele 3 jocuri, ERA generală a fost înregistrată la 6.20. În aceste condiții, Rockies nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a marca cel puțin 3 run-uri.

Pont: Peste 2,5 run-uri Colorado Rockies, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: