Ponturi baseball MLB 25.09.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Mizăm pe două linii de total run-uri și pe o favorită. Mult succes!

ponturi din baseball

Detroit Tigers vs Kansas City Royals (ora 01:10)

Prima recomandare din listă vine de pe Comerica Park, acolo unde avem disputa secundă din seria dintre Tigers-Kansas. Am ales să mizez pe linia de peste 3,5 run-uri marcate de gruparea din Detroit.

Aceștia au un compartiment ofensiv peste medie, circa 4,45 run-uri înscrise pe partidă. La movilă îl vor avea ca adversar pe Jon Heasley (0W-1L, cu o ERA de 9.00).

Heasley și-a făcut de curând debutul în MLB. A cedat pe prima titularizare un total de 4 puncte pe tot atâtea inning-uri jucate. Kansas stă destul de slab și în zona de bullpen. Pitcherii disponibili au o ERA generală de 4.07.

Pont: Peste 3,5 run-uri Detroit Tigers, cota [email protected] Betano

Colorado Rockies vs San Francisco Giants (ora 03:10)

Prefațăm și duelul secund al seriei dintre Rockies-San Francisco. Am să merg pe linia de sub 7,5 run-uri marcate pe primele 5 inning-uri. Mi se pare o linie mai mult decât exagerată.

Pitching match-up-ul propus este foarte solid. Acesta este format din Jon Gray (8W-11L, cu 4.17 ERA) și Anthony DeSclafani (12W-7L, cu 3.23 ERA). Pe ultimele 4 titularizări, Gray a cedat 8 puncte pe 16 inning-uri.

S-a duelat cu Giants de 3 ori în acest sezon, timp în care a permis tot 8 puncte pe 15,1 inning-uri. De cealaltă parte, Anthony are 6 run-uri cedate pe ultimele 4 titularizări (22, 3 inning-uri jucate).

Cu Rockies s-a duelat tot de 4 ori în acest an. A fost lovit doar de 5 ori pe 24,1 inning-uri. Cele două formații vor fi nevoite să muncească foarte mult pentru puncte.

Pont: Sub 7,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Cleveland Indians vs Chicago White Sox (ora 02:15)

Ultima recomandare din listă vine de pe Progressive Field, acolo unde avem disputa cu numărul 4 din seria dintre Indians-White Sox. În momentul de față, scorul general este de 1-2, în favoarea alb-negrilor.

La jocul de astăzi am să merg pe victoria oaspeților. Aceștia domină la toate capitolele. Se află pe locul 5 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, medie de 5,10 run-uri marcate/meci.

La movilă îl vor avea pe Lance Lynn (10W-5L, cu 2.47 ERA). Lynn s-a duelat cu indienii de 7 ori în carieră, timp în care a permis 12 puncte pe 42 de inning-uri. În zona de bullpen, Chicago deține pitcheri cu o ERA generală de 3.77.

De cealaltă parte, Cleveland se poate lăuda cu o medie de 4,53 run-uri marcate pe partidă. Astăzi îl propun ca starter la movilă pe Eli Morgan (3W-7L, cu 5.68 ERA). Morgan are 9 puncte permise pe ultimele două ieșiri (10,1 inning-uri jucate).

Pont: Chicago White Sox câștigă meciul, cota [email protected] Betano