Ponturi baseball MLB 26.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 58/87
Unitati: 284

Lista de recomandări de astăzi este formată momentan din două tips-uri baseball-MLB. Revin puțin mai târziu cu o actualizare. Asta încă cazul în care reușesc să extrag încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Minnesota Twins vs Detroit Tigers (ora 03:10)

Prima vizită o facem pe Target Field, acolo unde avem deschidere de serie între Minnesota (42W-58L) și Tigers (47W-54L). Din punctul meu de vedere, gemenii vor reuși să câștige acest prim joc.

Aceștia îl vor trimite la movilă pe Michael Pineda (4W-5L, cu 3.93 ERA). Pineda a adunat 13 titularizări în acest sezon, timp în care a permis un total de 31 de runs pe 66,1 inning-uri. În ultima întâlnire directă, acesta a cedat doar două puncte pe 7 perioade.

De cealaltă parte, tigrii îl propun ca starter pe Matt Manning. Matt se află la primul său sezon în MLB. A fost titularizat până acum în 6 rânduri, timp în care a permis 19 puncte pe 28 de inning-uri. Intră în joc cu un bilanț de 2W-3L și o ERA de 5.79.

La alte capitole (ofensivă, zonă de bullpen, etc), cele două adversare prezintă cifre destul de apropiate. În 7 din ultimele 8 dispute directe susținute pe Target Field, Twins s-a impus.

Pont: Minnesota Twins câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Philadelphia Phillies vs Washington Nationals (ora 02:05)

Avem deschidere de serie și între Phillies (49W-49L) și Washington (45W-53L). Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de naționali. Aceștia se află pe locul 14 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă.

Au punctat de 425 de ori până acum, medie de 4,55 run-uri înscrise pe partidă. Au al 5-lea cel mai bun batting average din ligă (.256). Îl vor avea ca adverar la movilă pe Spencer Howard (0W-2L, cu 5.11 ERA).

Howard are 24,2 inning-uri rezistante la aruncare. A permis în acest timp un total de 15 run-uri. Phillies stă destul de modest și în zona de bullpen. Pitcherii disponibili intră în joc cu o ERA generală de 4.19.

Pont: Peste 3,5 run-uri Washington Nationals, cota [email protected] Betano

Kansas City Royals vs Chicago White Sox (ora 03:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Kauffman Stadium, acolo unde avem primul duel din seria dintre Kansas City-White Sox. Am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate de alb-albaștrii.

Kansas nu deține o linie ofensivă foarte eficientă. Au puncat până acum de 408 ori, medie de 4,38 run-uri înscrise pe partidă. Le va fi foarte greu să depășească această medie, deoarece urmează să se dueleze cu una dintre cele mai solide apărări din ligă.

Sox se află pe locul 7 în rank în ceea ce privește eficiența defensivă, medie de 4,08 run-uri cedate/meci. Îl vor avea la timonă pe Dallas Keuchel, pitcher cu un istoric solid în fața grupării din Kansas.

Are în acest sezon un bilanț de 7W-3L și o ERA de 4.22. În ultimele 4 ieșiri contra alb-albaștrilor, acesta a permis doar 4 run-uri pe 22,1 inning-uri. În sezonul curent, cele două s-au întâlnit de 9 ori. Kansas a pus o singură dată pe tabelă mai mult de 5 run-uri.

Pont: Sub 5,5 run-uri Kansas City Royals, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: