Ponturi baseball MLB 26.09.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri din baseball-MLB. Mizăm pe 3 linii de total run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Cleveland Indians vs Chicago White Sox (ora 20:10)

Mergem mai întâi în Cleveland, acolo unde avem programată disputa dintre echipa cu același nume și Chicago White Sox. Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de alb-negrii.

Aceștia se află pe locul 5 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, medie de 5,07 run-uri obținute pe partidă. Au de asemenea un AVG de .254 și un OPS de .751. La movilă îl au ca adversar pe Triston McKenzie (5W-7L, cu 4.67 ERA).

Acesta s-a duelat cu White Sox de 4 ori până acum. A permis numai puțin de 19 puncte pe 15,1 inning-uri. Oaspeții au șansa de a spăla rușinea din jocul 3. Au pierdut cu scorul de 6-0. Astăzi mă aștept să vedem o formație mult mai bine pregătită.

Pont: Peste 3,5 run-uri Chicago White Sox, cota [email protected] Betano

Colorado Rockies vs San Francisco Giants (ora 22:10)

Facem o vizită și pe Coors Field, acolo unde avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Colorado Rockies-San Francisco. Mă aștept la un joc cu destul de puține puncte marcate.

Am ales să investesc în linia de sub 12,5 puncte. Pitching match-up-ul de astăzi poate ține în frâu atacurile batterilor. Acesta este format din Antonio Senzatela (4W-9L, cu 4.14 ERA) și Kevin Gausman (14W-6L, cu 2.92 ERA).

Ambii traversează o perioadă decentă. Senzatela are pe ultimele 6 ieșiri un total de 12 puncte cedate (38 de inning-uri jucate), în timp ce Gausman s-a descurcat puțin mai slab, 18 puncte permise pe ultimele 6 titularizări (33 de inning-uri jucate).

Pont: Sub 12,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Oakland Athletics vs Houston Astros (ora 23:07)

Ultima recomandare din listă vine de pe O.co Coliseum, acolo unde avem disputa cu numărul 3 și din seria dintre Oakland-Houston. Tind să cred că oaspeții se vor impune, dar pentru siguranță, aleg să merg pe linia de peste 3,5 run-uri marcate de aceștia.

Astros deține cel mai solid compartiment ofensiv din ligă, medie de 5,40 run-uri marcate pe partidă. La movilă îl vor avea ca adversar pe Paul Blackburn (1W-3L, cu 5.17 ERA).

Blackburn a fost titularizat în 7 rânduri până acum. A permis un total de 19 puncte pe 29,7 inning-uri. S-a duelat cu Houston o singură dată în carieră. A fost lovit atunci de 8 ori pe doar 1,1 inning-uri. Mă aștept să iasă și astăzi destul de șifonat.

Pont: Peste 3,5 run-uri Houston Astros, cota [email protected] Betano