Ponturi baseball MLB 28.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 64/96
Unitati: 321

Traversăm o perioadă decentă, deoarece 5 din ultimele 6 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 bet-uri baseball-MLB. Mult succes!

ponturi din baseball

Philadelphia Phillies vs Washington Nationals (ora 02:05)

Prima vizită o facem pe Citizens Bank Park, acolo unde avem jocul cu numărul 3 din seria dintre Phillies-Washington. Tind să cred că gruparea din Philadelphia va reuși în duelul de astăzi să preia conducerea în serie.

Duelul de pitching pare să-i avantajeze. Acesta este format din Zack Wheeler (8W-5L, cu 2.37 ERA) și Patrick Corbin (6W-9L, cu 5.71 ERA). Wheeler s-a duelat cu naționali de 3 ori în acest an. Le-a permis 7 run-uri pe 16,1 inning-uri. Destul de mult, aș zice.

Per total, parcursul său din acest sezon a fost foarte reușit. Are 39 de run-uri cedate pe 132,2 inning-uri. Nu putem spune aceleași cuvinte de laudă și la adresa lui Corbin. Aruncătorul oaspeților a permis 69 de puncte pe 104 inning-uri.

La celelalte capitole (eficiență ofensivă, zonă bullpen, etc), cele două adversare prezintă statistici ușor apropiate. Așa cum am spus, aleg să merg pe mâna lui Wheeler. Este un pitcher care a oferit mutl mai multă siguranță la movilă.

Pont: Philadelphia Phillies câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Texas Rangers vs Arizona Diamondbacks (ora 03:05)

Avem disputa secundă din seria dintre Texas-D'backs. În prima partidă, rangerii s-au impus cu scorul de 5-4. La un duel încheiat cu cel puțin 8 modificări de tabelă mă aștept să vedem și în această seară.

Cele două formații dețin o linie ofensivă modestă. Texas a acumulat o medie de 3,96 run-uri înscrise pe partidă, în timp ce Arizona completează cu o medie de puțin peste 4,30 puncte marcate/meci.

Mă aștept ca aceste medii să fie cel puțin egalate, deoarece cei doi starteri propuși permit acest lucru. Pitching match-up-ul este format din Jordan Lyles (5W-7L, cu 5.20 ERA) și Madison Bumgarner (4W-6L, cu 5.09 ERA).

După cum putem observa, cei doi au avut un parcurs foarte slab până acum. Există o slăbiciune foarte mare și în cele două zone de bullpen. Ambele formații intră în joc cu o ERA generală de peste 4.50. Avem toate premizele să asistăm la un duel spectaculos.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota [email protected] Unibet

Los Angeles Angels vs Colorado Rockies (ora 04:38)

Ultima vizită o facem pe Angel Stadium of Anaheim, acolo unde avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Angels-Rockies. Am ales să investesc în linia de peste 8,5 run-uri marcate. În jocul anterior, tabela de marcaj s-a modificat de 15 ori.

Avem în față două formații ce dețin o linie ofensivă foarte experimentată. Alb-roșii se află pe locul 10 în rank, medie de 4,90 run-uri înscrise pe partidă. Rockies intră și ei în joc cu o medie de puțin peste 4,50 puncte marcate/meci.

La movilă avem un pitching destul de slab, format din Andrew Heaney (6W-7L, cu 5.32 ERA) și Chi Chi Gonzalez (3W-6L, cu 6.06 ERA). Pe zona de bullpen, ambele grupări au pitcheri disponibili ce dețin o ERA generală de peste 4.95. În 9 din ultimele 12 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 9 ori.

Pont: Peste 8,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: