Ponturi baseball MLB 28.09.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de recomandări de astăzi este din nou formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Mizăm și de această dată pe 3 linii de total run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Pittsburgh Pirates vs Chicago Cubs (ora 01:35)

Mergem mai întâi pe PNC Park, acolo unde avem deschidere de serie între Pittsburgh-Cubs. Acest duel este mai degrabă unul amical, deoarece ambele formații au fost eliminate de mult timp din cursa pentru un loc de play-off.

Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de gruparea din Chicago. Acesția s-au descurcat destul de bine pe atac. Au o medie de 4,46 run-uri marcate pe partidă. Au una dintre cele mai bune medii de home-run-uri înscrise (1.35).

Astăzi îl vor avea ca adversar la movilă pe Mitch Keller (5W-11L, cu 5.96 ERA). Keller nu traversează o perioadă tocmai bună, având 15 puncte cedate pe ultimele 5 ieșiri (26,3 inning-uri jucate).

Pittsburgh are și o zonă de bullpen destul de permisivă. Pitcherii disponibili dețin o ERA generală de 5.51. În 11 dintre cele 16 întâlniri directe din acest an, Cubs a reușit să puncteze de minim 4 ori.

Pont: Peste 3,5 run-uri Chicago Cubs, cota [email protected] Betano

Texas Rangers vs Los Angeles Angels (ora 03:05)

Avem deschidere de serie și între Texas-Angels. Lipsa lui Trout a „contribuit” decisiv la eliminarea îngerilor din calculele pentru un loc de play-off. L-au avut pe Ohtani ca principal batter, dar asta nu a fost suficient.

Angels se află în prezent pe poziția a 11-a în AL, cu un bilanț de 74W-82L. La jocul de astăzi am să merg pe linia de peste 3,5 run-uri marcate de aceștia. Chiar și fără Trout, ofensiva s-a descurcat destul de bine.

Se află pe locul 17 în rank, cu o medie de 4,56 run-uri înscrise pe partidă. Astăzi urmează să se dueleze cu Rangers, una dintre cele mai slabe formații din MLB. Texanii îl propun ca starter pe A.J. Alexy (2W-1L, cu 5.00 ERA).

Alexy și-a făcut în acest an debutul în MLB. Are 4 prezențe la movilă, timp în care a cedat 10 puncte pe 18 inning-uri. În mod normal, Angels nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a marca cel puțin 4 puncte contra acestui pitcher.

Pont: Peste 3,5 run-uri Los Angeles Angels, cota [email protected] Betano

Colorado Rockies vs Washington Nationals (ora 03:40)

Ultima recomandare din listă vine de pe Coors Field, acolo unde avem programată disputa secundă dintre Rockies-Nationals. Am găsit o linie ușor value. Am să merg pe linia de sub 6,5 run-uri marcate de naționali.

Aceștia au o linie ofensivă decimată. În perioada de transferuri au plecat foarte mulți batteri de bază, iar acum cifrele din ofensivă sunt în mare parte obținute de un singur nume, Juan Soto. Washington are în acest moment o medie de 4,72 run-uri marcate/meci.

Va fi foarte greu să depășească această medie, deoarece Rockies îl propune ca starter pe Kyle Freeland (6W-8L, cu 4.50 ERA). Forma acestuia este destul de bună. Are 20 de puncte permise pe ultimele 8 ieșiri (41,1 inning-uri jucate). În 7 din ultimele 10 dispute directe, Washington a punctat de maxim 6 ori.
Pont: Sub 6,5 run-uri Washington Nationals, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: