Ponturi baseball MLB 29.07.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Am ales să merg pe două favorite și pe o linie de over run-uri. Mult succes!

ponturi din baseball

Tampa Bay Rays vs New York Yankees (ora 20:10)

Mergem mai întâi pe Tropicana Field, acolo unde avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Tampa Bay-Yankees. Oaspeții s-au impus destul de clar în precedentele două jocuri, iar din punctul meu de vedere, aceștia vor obține și sweep-ul.

Yankees a fost dezastruoasă în acest sezon pe plan ofensiv. Au doar o medie de 4,23 run-uri înscrise pe partidă, fiind pe locul 25 în rank. Tampa stă mult mai bine la acest capitol, având o medie de circa 4,90 run-uri marcate/meci.

Această diferență se echilibrează la pitching. Tampa îl propune ca starter pe Luis Patino, pitcher fără prea mare experiență în duelurile din MLB. Are 7 prezențe la movilă în sezon, timp în care a permis 18 runs pe 25,2 inning-uri.

S-a duelat o singură dată cu Yankees. A permis atunci două run-uri pe 4 inning-uri. Intră în joc cu un bilanț de 1W-2L și o ERA de 5.26. De cealaltă parte, NY îl va titulariza pentru 21-a oară în sezon pe Gerrit Cole.

Cole a permis până acum doar 40 de puncte pe 125 de perioade, medie de un run cedat la mai bine de 3 inning-uri. Deține un bilanț de 10W-5L și o ERA de 2.74. În ultimele 4 sale ieșiri contra Tampei, acesta a permis 9 puncte pe 24,2 inning-uri. O să merg pe mâna lui Cole&Co.

Pont: New York Yankees câștigă meciul, cota 1.90@ Betano

New York Mets vs Atlanta Braves (ora 19:10)

Avem disputa cu numărul 5 din seria dintre Mets (54W-46L) și Braves (50W-52L). În momentul de față, scorul general este de 2-2. La duelul din această seară am ales să investesc în linia de peste 2,5 run-uri înscrise de oaspeți.

Aceștia au o linie ofensivă destul de solidă, medie de 4,94 run-uri înscrise pe partidă, fiind pe locul 6 în rank la acest capitol. Îl vor avea ca adversar la movilă pe Taijuan Walker (7W-4L, cu 3.43 ERA). Taijuan se află într-o scădere vizibilă de formă.

A cedat numai puțin de 13 run-uri pe ultimele 3 ieșiri (timpul total petrecut la movilă fiind de 9,1 inning-uri. Mets are și o zonă de bullpen destul de permisivă. Pitcherii disponibili intră în joc cu o ERA generală de 4.13. Mă aștept ca batterii Atlantei să profite la maximum.

Pont: Peste 2,5 run-uri Atlanta Braves, cota 1.50@ Betano

Kansas City Royals vs Chicago White Sox (ora 21:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Kauffman Stadium, acolo unde avem jocul 3 din seria dintre Kansas City-White Sox. Alb-albaștrii conduc la general cu scorul de 2-1, dar din punctul meu de vedere, Chicago va reuși să restabilească egalitatea.

Duelul de pitching este destul de dezechilibrat. Pentru gazde va arunca Carlos Hernandez (1W-1L, cu 6.04 ERA). Hernandez este un pitcher de bullpen și nu sunt foarte încrezător că poate face față unei ofensive ce lovește cu un AVG de .251.

Venezueleanul are 14 apariții la timonă în sezon, dintre care în două a pornit ca starter. A permis 26 de hits și 19 runs pe 28,1 inning-uri. De cealaltă parte, Sox îl propune ca starter pe Carlos Rodon (8W-4L, cu 2.24 ERA).

Rodon a avut un parcurs foarte bun până acum, după cum o arată și cifrele. S-a duelat cu Royals de două ori în acest an. A permis 4 puncte pe 11,2 inning-uri. Alb negrii domină destul de clar și la celelalte capitole (zonă bullpen, linie ofensivă, etc). Ar trebui să se impună fără mari probleme în acest joc.

Pont: Chicago White Sox câștigă meciul, cota 1.70@ Betano