Ponturi baseball MLB 30.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 58/87
Unitati: 284

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri baseball-MLB. Am ales să mizez pe o linie de total run-uri, o linie de handicap și pe un underdog. Mult succes!

ponturi din baseball

New York Mets vs Cincinnati Reds (ora 02:10)

Mergem mai întâi pe Citi Field, acolo unde avem deschidere de serie între Mets (54W-47L) și Reds (54W-49). La acest prim duel din serie am ales să investesc în victoria grupării din Cincinnati.

Mets deține una dintre cele mai slabe ofensive din ligă. Se află pe locul 27 în rank, cu o medie de 4,11 run-uri marcate/meci. Vor avea probleme și la movilă. Pitcher-ul de start va fi Carlos Carrasco.

Per total, Carrasco este un pitcher foarte bun, dar care nu a evoluat absolut deloc în stagiunea curentă. A jucat până acum doar la Cleveland Indians. Deține o ERA generală de 3.77. De cealaltă parte, Reds traversează o formă bună, având un strike de 3 victorii.

Se află pe locul 8 în rank, medie de 4,94 run-uri înscrise pe partidă. Îl vor titulariza la timonă pe Sonny Gray (2W-6L, cu 4.50 ERA). Sunt date slabe, dar ținând cont de performanțele ofensive ale grupării din New York. Gray nu ar trebui în mod normal să aibă prea mari probleme.

Pont: Cincinnati Reds câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Chicago White Sox vs Cleveland Indians (ora 03:10)

Avem deschidere de serie și între White Sox-Indians. Din punctul meu de vedere, la acest prim joc, alb-negrii vor reuși să se impună la cel puțin două puncte diferență. Au a 4-a cea mai solidă ofensivă din ligă, medie de 5,12 run-uri marcate/meci.

La aruncare îl propun ca starter pe Lance Lynn (10W-3L, cu 1.91 ERA). Lynn s-a duelat cu indienii de 6 ori în carieră. Le-a permis doar 9 puncte pe 37 de inning-uri. Pitcherii din zona de bullpen au și ei o ERA generală de 3.41.

De cealaltă parte, Cleveland îl propune ca starter pe J.C. Mejia, pitcher cu evoluții slabe în sezon. Are 12 apariții la movilă, timp în care a cedat 34 de run-uri pe 40,2 inning-uri. Intră în joc cu un bilanț de 1W-6L și o ERA de 7.52.

Pont: -1,5 handicap Chicago White Sox, cota [email protected] Betano

Detroit Tigers vs Baltimore Orioles (ora 02:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Comerica Park, acolo unde avem jocul secund din seria dintre Tigers-Baltimore. În primul duel, tabela de marcaj s-a modificat de 8 ori. De această dată mă aștept să astistăm la un scenariu încheiat în double-digits.

Avem parte de pitching match-up destul de accesibil, format din Tarik Skubal (6W-9L, cu 4.42 ERA) și Matt Harvey (5W-10L, cu 6.65 ERA). Ambii au avut evoluții modeste, după cum se poate observa și din cifre.

Lucrurile nu arată prea bine nici în cele două zone de bullpen. Tigers deține pitcheri cu o ERA generală de 4.39, în timp ce Orioles stă puțin mai rău, având o ERA generală de 5.42.

Avem în față două echipe ce detin cifre decente și pe zona de atac, ambele având o medie de peste 4,30 run-uri înscrise pe partidă. Atât Detroit, cât și Baltimore se luptă pentru o calificare miraculoasă în play-off, deci mă aștept la un joc destul de disputat, încheiat cu cel puțin 10 run-uri.

Pont: Peste 9,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: