Ponturi baseball MLB 31.07.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 42/60
Unitati: 487

Avem nevoie de un bilanț pozitiv în lista de astăzi, asta pentru a putea termina luna pe plus. Am analizat foarte atent oferta din MLB și am reușit să extrag 3 variante de pariere în care am o încredere destul de mare. Mult succes!

ponturi din baseball

Los Angeles Angels vs Oakland Athletics (ora 23:05)

Avem jocul 3 din seria dintre Angels-Oakland. Oaspeții au reușit să se impună fără prea mari probleme în precedentele două partide, iar din punctul meu de vedere, aceștia vor face și sweep-ul.

Los Angeles intră în joc cu un pitcher destul de modest. Îl vor titulariza pentru a 2-a oară în sezon pe Jaime Barria. Jaime a adunat doar 3 apariții la timonă în sezon. A cedat 9 run-uri pe 13 inning-uri. Deține un bilanț de 1W-0L și o ERA de 6.23.

În ultima dispută directă, Barria a cedat 5 run-uri pe 4 inning-uri. De cealaltă parte, Oakland îl propune ca starter pe Cole Irvin (7W-9L, cu 3.62 ERA). Tind să cred că Irvin se va impune în acest duel de pitching.

Pont: Oakland Athletics câștigă meciul, cota [email protected] Betano

San Francisco Giants vs Houston Astros (ora 23:05)

Mergem și pe Oracle Park, acolo unde avem disputa secundă din seria dintre Giants-Astros. Oaspeții s-au impus în prima partidă, scor 6-9. Mă aștept să obține și back-to-back-ul. Avem parte de un pitching-match-up foarte echilibrat.

Acesta este format din Alex Wood (9W-3L, cu 3.65 ERA) și Zack Greinke (10W-3L, cu 3.48 ERA). O să merg pe mâna lui Greinke. În ultimele 5 dispute cu Giants, acesta a permis doar 4 run-uri pe 34,1 inning-uri.

Nici Wood nu a avut evoluții slabe, având 3 puncte cedate în cele 3 dispute din carieră cu Astros. La celelalte capitole, oaspeții domină destul de clar. În plus de asta, SF nu se poate baza în continuare pe Brandon Belt și Evan Longoria, doi batteri de bază.

Pont: Houston Astros câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Detroit Tigers vs Baltimore Orioles (ora 01:10)

Ultima recomandare din listă vine de la jocul secund din seria dintre Tigers-Orioles. La primul meci am mers pe o linie de over. Din păcate, scorul final a fost de 4-3, în favoarea grupării din Baltimore. De această dată am să merg pe victoria acestora.

Oaspeții domină duelul de pitching, care este format din Matt Manning (2W-3L, cu 6.00 ERA) și John Means (4W-3L, cu 2.94 ERA). Manning este un pitcher modest, cu doar 7 titularizări în sezon. A cedat 23 de run-uri pe 33 de inning-uri.

Means are o experiență mult mai mare. A fost titularizat în 14 rânduri în stagiune, timp în care a permis 27 de puncte pe 82,2 inning-uri. Din punctul meu de vedere, acest duel se va decide la pitching. La celelalte capitole, cifrele celor două sunt ușor asemănătoare.

Pont: Baltimore Orioles câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: