Basel – Qarabag ponturi pariuri 09.12.2021

basel qarabag ponturi pariuri

Joi, avem ultima etapa din grupele Conference League, in multe grupe inca se joaca calificarea, iar in grupa F, FC Basel va primi vizita celor de la Qarabag. Este un meci cu miza intrucat cele doua echipe sunt la egalitate de puncte si isi vor disputa prima pozitie in aceasta grupa.

Partida se va disputa pe St. Jakob-Park din Basel, incepand cu ora 22:00, fiind arbitrata de croatul F. Jovic.

basel qarabag ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Betano si accesati linkul din cuvintele betano bonus fara depunere pentru a beneficia de avantajele oferite pariorilor!

Basel

Basel conduce grupa H, cu cele 11 puncte adunate in primele 5 etape, marcand 11 goluri si incasand 6. Au prima sansa de calificare, intrucat joaca acest meci pe teren propriu, iar o victorie le-ar aduce calificarea de pe prima pozitie.

Au inceput meciurile din grupa cu o remiza 0-0 impotriva adversarei din acest meci, urmata de o victorie acasa, 4-2 cu K. Almaty. In etapele 3 si 4 s-au duelat cu Omonia Nicosia, castigand acasa, 3-1 si remizand in Cipru cu scorul de 1-1. Meciul trecut s-au deplasat in Kazakhstan, unde au invins cu 2-3 pe Kairat Almaty.

In competitia interna, Basel ocupa pozitia secunda, fiind in lupta pentru titlu cu FC Zurich, care conduce clasamentul cu 4 puncte avans si un meci in plus disputat. In ultimele doua etape de campionat, Basel a castigat pe terenul lui Luzern si au remizat acasa cu Lausanne.

Qarabag

Qarabag ocupa pozitia secunda in grupa cu 11 puncte adunate in cele 5 partide disputate, marcand 10 goluri si incasand 5. Au reusit performanta sa aiba asigurata calificarea, avand un avans de 8 puncte fata de locul 3, iar o calificare de pe prima pozitie ar fi cu totul surprinzatoare.

Au inceput meciurile din grupa cu o remiza 0-0 impotriva adversarei din acest meci, urmata de o victorie in deplasare, 1-4 cu Omonia. In etapele 3 si 4 au intalnit-o pe Kairat Almaty, castigand acasa, scor 2-1 cat si in deplasare cu acelasi scor 1-2. Meciul trecut au primit vizita celor de la Omonia, remizand oarecum surprinzator, 2-2, dupa ce au fost egalati in minutul 90.

In competitia interna, Qarabag conduce clasamentul cu 5 puncte avans fata de urmaritoarea Gabala. Sunt neinvinsi de 7 partide consecutive in toate competitiile.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Basel (4-2-3-1): Lindner – Tavares, Pelmard, Frei, Lang – Xhaka, Kasami – Ndoye, Palacios, Zhegrova – Arthur

Qarabag (4-2-3-1): Mahammadaliyev – Mustafazada, Medvedev, Medina, Bayramov – Andrade, Qarayev – Kady, Ozobic, Zoubir – Wadji

Absenti

Basel: Esposito, Padula

Qarabag: Huseynov, Romero

Istoric confruntari directe

Singura partida directa dintre cele doua echipe este cea din tur, incheiata la egalitate, 0-0.

Basel – Qarabag ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest meci cat si alte pariuri fotbal oferite de tipserii nostri!

Consider ca o sa avem parte de o partida foarte aprinsa, cu ocazii de gol, Basel avand un atac puternic, iar presiunea de a obtine locul 1 in grupa ii va face sa forteze victoria.

Qarabag a inscris gol in 4 din cele 5 partide si cred ca o va face si in acest meci, chiar daca in tur cele doua echipe s-au anihilat reciproc, acum ambele echipe sunt calificate si se vor deschide mai mult, lasand spatii pentru a se marca goluri.

Basel este favorita in acest meci, dar Qarabag isi va vinde scump pielea, fiind interesant de urmarit desfasurarea partidei, care cu siguranta va fi una extrem de echilibrata.

Pronostic Basel – Qarabag: 1, GG – COTA 3.75!