Leverkusen – Celtic ponturi pariuri 25.11.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 100%
Castigate: 3/3
Unitati: 165

Ne așteaptă un duel foarte interesant pe BayArena, acolo unde Bayer Leverkusen urmează să primească vizita scoțienilor din Glasgow. Partida va conta pentru runda a 5-a din cadrul grupelor Europa League. Ora de începere a evenimentului este 19:45.

leverkusen celtic ponturi pariuri

Bayer Leverkusen

Germanii se situează în prezent pe poziția de lider în grupa G, cu 10 puncte obținute după primele 4 confruntări. Pe lângă ei și Celtic, din această grupă mai fac parte Betis și Ferencvaros. Vecinii noștrii au fost deja eliminați din calculele pentru un loc de play-off.

Revenind la Bayer, aceștia au avut cea mai ridicată eficiență ofensivă, 11 goluri marcate, în timp ce linia defensivă a fost surprinsă în doar două rânduri. Forma de moment este bună, aceștia având două victorii și o remiză în ultimele 3 jocuri.

Din păcate pentru ei, în meciul de astăzi, Gerardo Seoane nu se poate baza pe foarte mulți jucători de bază. Patrik Schick este de departe cea mai importantă absență. Cehul a evoluat în 9 rânduri în acest sezon, timp în care a punctat de 8 ori.

Celtic

În condițiile în care Betis ar trebui să se impună fără probleme în disputa cu Ferencvaros, gruparea din Glasgow este obligată să obțină toate cele 3 puncte puse astăzi în joc. Dacă aceste rezultate se confirmă, califcarea se va decide în ultima etapă.

Mometan, Celtic ocupă locul 3, cu 6 puncte acumulate, la un punct distanță față de spanioli. Bilanțul acestora este de două victorii și două înfrângeri. Forma de moment este fanstastică, aceștia fiind neînvinși de 9 jocuri.

Nici scoțienii nu au fost scutiți de accidentări. Tom Rogic, Carl Starfelt, Greg Taylor și Karamoko Dembele au suferit accidentări în acest sezon, în timp ce apărătorul Christopher Jullien este out încă din stagiunea precedentă.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Bayer Leverkusen: Hradecky – Sinkgraven, Tapsoba, Tah, Frimpong – Amiri, Palacios, Andrich, Diaby – Wirtz – Adli

Celtic: Hart – Ralston, Carter, Welsh, Juranovic – Bitton – Abada, Turnbull, McGregor, Jota – Furuhashi

Absenți

Bayer Leverkusen: Patrik Schick, Timothy Fosu, Kerem Demirbay, Julian Baumgartlinger, Mitchel Bakker, Aranguiz

Celtic: Tom Rogic, Carl Starfelt, Greg Taylor, Karamoko Dembele, Christopher Jullien

Istoric confruntări directe

În prima manșă, Celtic a fost umilită în fața propriilor suporteri, scor 0-4. Acest duel este singura întâlnire directă dintre cele două. Află de aici cum poți obține un bonus fara depunere.

Ponturi pariuri – Bayer Leverkusen vs Celtic – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, Celtic va reuși să trimită mingea cel puțin o dată în poarta apărată de Hradecky, acesta fiind și pronosticul recomandat. La super bet am găsit cea mai mare cotă (1.55). Accesează cuvintele evidențiate pentru a deschide cont.

Revenind la pont, scoțienii practică un joc foarte ofensiv. Cum am spus și mai sus, au punctat de 8 ori până acum. Au marcat cel puțin un gol în 8 din ultimele 9 confruntări susținute. Chiar dacă nu au marcat în prima manșă, ofensiva și-a creeat numai puțin de 17 ocazii de gol.

În plus de asta, Leverkusen nu se poate baza pe foarte mulți jucători de bază. În 6 din ultimele 8 confruntări, germanii au încasat cel puțin un gol.

Pronostic Bayer Leverkusen – Celtic & Cota: Peste 0,5 goluri Celtic – 1.55

Leave a Comment: