Bayern Munchen – Sevilla ponturi pariuri 24.09.2020

bayern munchen - sevilla ponturi pariuri

MECI STELAR LA BUDAPESTA. Bayern Munchen si Sevilla vor juca joi in Super Cupa Europei. Confruntarea „titanilor” are loc pe Puskas Arena, cu incepere de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.53 la agentia de pariuri sportive online Betano!

bayern munchen - sevilla ponturi pariuri

Bayern Munchen.

Vine din postura de castigatoare de Liga Campionilor; s-a impus cu 0-1 in fata celor de la PSG, gratie golului marcat de Kingsley Coman in minutul 59. A castigat toate partidele de Liga Campionilor disputate in sezonul precedent (11 la numar). In cele 11 victorii a marcat nu mai putin de 43 de goluri (o medie de aproape 4 goluri/meci).

Ultimul meci pe care l-a jucat a fost in weekend-ul precedent, in runda inaugurala a sezonului 2020-2021 din Bundesliga; s-a impus cu un neverosimil 8-0 in fata celor de la Schalke 04, cele 8 goluri ale bavarezilor fiind marcate de Gnabry (x3), Goretzka, Lewandowski, Muller, Sane si Musiala.

Prezinta un bilant impresionant pentru ultimele 22 de partide oficiale disputate in toate competitiile: 22 de victorii, 0 egaluri, 0 infrangeri.

Decisiv in finala Ligii Campionilor, Kingsley Coman este incert pentru partida de joi.

statistici bayern munchen - sevilla

Sevilla.

Vine din postura de castigatoare de Europa League; s-a impus cu 3-2 in finala jucata cu italienii de la Internationale Milano. Este cea mai de succes echipa din Europa League/Cupa UEFA.

Este primul meci oficial pe care il joaca in actualul sezon. Vine dupa 2 jocuri de pregatire: cu Levante si Athletic Bilbao; le-a castigat pe amandoua. A castigat 11 din precedentele 12 partide oficiale si amicale; este neinvinsa in ultimele 23 de meciuri disputate.

A realizat mai multe transferuri importante in aceasta pauza de vara. Marcos Acuna – de la Sporting (10.50 milioane euro), Ivan Rakitic – de la Barcelona si Oscar Rodriguez – de la Real Madrid (13.50 milioane euro). Suso a fost achizitionat definitiv de la AC Milan (24 milioane euro).

Dupa un sezon foarte bun facut la Granada (plecat sub forma de imprumut), Carlos Fernandez a revenit la echipa si sunt sanse foarte mari ca atacantul spaniol sa fie un jucator important in actualul sezon.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Sule, Boateng, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Muller, Sane – Lewandowski.

Sevilla (4-3-3): Bono – Jesus Navas, Kounde, Diego Carlos, Escudero – Rakitic, Fernando, Gudelj – Suso, Luuk de Jong, Ocampos.

Absenti. 

  • Bayern Munchen: Kouassi (indisponibil), Alaba, Coman (incerti).
  • Sevilla: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • Precedentele 2 intalniri directe au fost in sferturile de finala ale Ligii Campionilor din sezonul 2017-2018. Nemtii au mers mai departe cu un scor general de 2-1 (1-2 in Spania si 0-0 in Germania).

Pont AC Milan – Bodo Glimt, cota 1.70!

Ponturi pariuri Bayern Munchen – Sevilla – ionel_iulian94.

Chiar daca Bayern Munchen este favorita certa la victorie, sunt de parere ca va fi un super meci, cu multe goluri, atat de o parte, cat si de cealalta.

Formatia germana este o adevarata „masina de goluri” si nu cred ca va face exceptie in aceasta Super Cupa si va reusi sa inscrie de cel putin o data; nemtii vin dupa un succes cu 8-0.

Se pare ca Sevilla nu este luata in considerare prea mult, insa formatia antrenata de Julen Lopetegui are foarte multa calitate si este capabila sa puna probleme oricarei echipe. Andaluzii s-au miscat foarte bine pe piata transferurilor in aceasta pauza de vara.

Pronostic Bayern Munchen – Sevilla & Cota: Ambele echipe inscriu – DA – 1.53