Bayern Munchen – Villarreal ponturi pariuri 12.04.2022

bayern villarreal ponturi pariuri

Bayern Munchen si Villarreal se vor infrunta marti seara de la ora 22.00 pe Allianz Arena in cadrul mansei retur a sferturilor de finala Champions League. Spaniolii s-au impus la limita in partida tur, dar ii asteapta un meci de foc comtra unei adversare redutabile.

bayern villarreal ponturi pariuri

Bayern Munchen

A avut un parcurs perfect in faza grupelor reusind sa castige toate cele 6 partide, chiar daca le-a avut adversare pe Dinamo Kiev, Benfica Lisabona si Barcelona, am ales predictii pariuri pe o victorie a sa.

Nu la fel de bine s-a descurcat in prima mansa din optimi, smulgand in prelungiri o remiza pe terenul lui Salzburg, pentru ca la retur sa le administreze austriecilor un sec 7-1 pe Allianz Arena.

In ultima etapa din Bundesliga a castigat destul de greu partida de acasa contra celor de la Augsburg, 1-0, asta desi Julian Nagelsmann a trimis pe teren inca de la inceput tot ce avea mai bun.

Pentru acest joc va reveni in banda stanga Alphonso Davies, va evolua probabil mai avansat, iar Lucien Pavard va forma linia de 3 aparatori alaturi de Dayot Upamecano si Lucas Hernandez.

Villarreal

Are un sezon excelent in Champions League pana acum, a terminat pe locul secund in grupa dupa Manchester United, dar le-a devansat pe Atalanta si Yuong Boys.

Apoi in optimi a reusit sa o elimine pe Juventus Torino, dupa 1-1 pe Estadio de la Ceramica, a castigat 3-0 in Italia, asta dupa in faza grupelor castigase meciul decisiv pentru calificare 3-2 la Bergamo.

Unai Emery n-a trecut niciodata de sferturile de finala Champions League, indiferent de echipa pe care a infruntat-o.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Kimmich, Goretzka – Sane, Muller, Coman – Lewandowski.

Villarreal (4-3-1-2): Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Parejo, Coquelin, Capoue – Lo Celso – Moreno, Danjuma.

Vezi aici toate cotele pentru Bayern Munchen – Villarreal!

Absenti.

Bayern Munchen: Corentin Tolisso – accidentat; Lucas Hernandez, Bouna Sarr, Eric Maxim Choupo-Moting, Niklas Sule – incerti.

Villarreal: Alberto Moreno – accidentat; Boulaye Dia – incert.

Istoric confruntari directe.

Exceptand meciul tur cele doua formatii s-au infruntat ultima data in anul 2011, tot in Champions League, atunci Bayern Munchen a castigat ambele partide, 3-1 acasa si 2-0 in deplasare.

Ponturi pariuri Bayern Munchen – Villarreal >>> Lily84.

Bayern Munchen a demonstrat ca poate fi o adevarata tornada cand este motivata, in optimi a trecut 7-a pe Allianz Arena de Salzburg, iar in faza grupelor le-a invins 5-0 pe Dinamo Kiev, 5-1 in fata Benficai si un sec 3-0 contra Barcelonei.

Exceptand victoria din meciul tur Villarreal a obtinut un singur rezultat pozitiv in ultimele 3 etape din LaLiga, infrangeri fara gol marcat cu Levante si Cadiz, doua formatii din zona retrogradarii, respectiv o remiza cu Athletic Bilbao.

Submarinul galben nu a marcat in precedentele 3 deplasari suferind infrangeri in fata a 3 adversare mai mult decat modeste, in aceste conditii ii va fi greu sa reziste pe Allianz Arena.

Germanii vor trimite un adevarat arsenal pe teren, trio-ul Sane-Muller-Coman il va sustine pe Robert Lewandowski, unul dintre cei eficienti atacanti de careu la momentul actual.

Pronosticul propus de mine are o cota exclenta la casa de pariuri online Superbet, citeste si articolul Cod bonus Superbet si vezi cum poti beneficia de oferta!

Pronostic Bayern Munchen – Villarreal: victorie Bayern Munchen handicap -1.5 goluri cota 1.70