Beerschot – Waregem ponturi pariuri 16.08.2020

beerschot waregem ponturi pariuri 16082020

O intalnire pe care nu se pune asa de mult accentul in aceasta runda cu numarul 2 din Jupiler League. Pe Olympisch Stadion din Antwerp, Beerschot primeste vizita celor de la Waregem de la ora 17:00, meci la care eu am mizat pe o cota de 1,85 in care imi pun mari sperante.

beerschot waregem ponturi pariuri 16082020

Beerschot.

Un sezon de Proximus League destul de interesant care i-a implinit un vis extrem de indepartat trupei din Antwerp: promovarea. Echipa argentinianului Losada nici nu se gandea ca poate prinde tichetul de primul esalon insa iata ca sansa a venit odata cu pandemia si cu trecerea la sistemul cu 18 echipe.

Debut perfect pentru Beerschot VA in noul sezon de Jupiler League. Gazdele din aceasta dupa-amiaza au bifat prima victorie, scor 2-1 pe terenul celor de la Oostende, controland partida in mare parte.

Beerschot - Waregam statistici

Waregem.

Oaspetii au nevoie de o schimbare de mentalitate daca isi doresc o clasare ceva mai bun in noua stagiune. Cupele europene sunt un tel prea mare pentru alb-negrii mai ales dupa perioada de pregatire in care nu au aratat deloc bine.

Waregem a debutat in noau stagiune cu o infrangere contra celor de la Genk. Dupa ce a reusit sa conduca mai bine de 70 de minute, alb-negrii au cedat, pierzand partida in final cu 1-2.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Beerschot (3-4-3): Vanhamel – Van den Buijs, Frans, Prychynenko – Dom, Sanusi, Pietermaat, Bourdin – Noubissi, Holzhauser, Tissoudali

Waregem (4-3-3): Bansen – Opare, Pletinckx, Deschacht, De Bock – Sissako, Seck, Berahino – Srarfi, Vossen, Bruno

Vezi toate cotele pentru Beerschot – Waregem!

Absenti.

  • Beerschot: –
  • Waregem: –

Istoric Confruntari Directe.

  • Nicio intalnire directa in intreaga istorie a fotbalului belgian intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Beerschot – Waregem  – Andrew.

La felul cum s-au prezentat in prima etapa, cred ca acest meci ar trebui sa ne aduca in prim plan cel putin 3 reusite.

Beerschot a fost foarte activa pe faza ofensiva in prima etapa, si chiar daca nu a avut atat de multe suturi pe poarta, formatia gazda a reusit sa fie foarte eficienta, inscriind de doua ori.

Waregem si-a aratat lacunele din zona defensiva, suferind in final si din cauza oboselii. Cu toate acestea, are potential ofensiv mai ales daca intalneste o formatie nu atat de bine asezata in teren.

Consider ca initiativa o va avea formatia oaspete care trebuie sa atace pentru a obtine macar un punct din aceasta deplasare, dar gazdele au toate sansele sa isi treaca numele pe tabela daca vor fi la fel de eficienti pe faza ofensiva.

Pronostic Beerschot – Waregem: Peste 2,5 goluri – 1.85