Pont Begu – Teichmann – WTA Indian Wells – 08.10.2021

Forma BAD93: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici BAD93
Procentaj: 37%
Castigate: 15/41
Unitati: -1408

În ciuda faptului că nu era considerată drept favorită în prima rundă, Irina Begu a reușit să se impună într-o manieră categorică și iat-o astfel prezentă în turul secund la Indian Wells. Jill Belen Teichmann va fi adversara conaționalei noastre, într-un duel ce se preconizează a fi foarte strâns. Bencic poate fi adversara din turul 3 pentru una dintre cele 2 jucătoare.

Ponturi pariuri Irina Begu vs Jill Belen Teichmann

Irina Begu

Fiona Ferro n-a avut nicio șansă în fața Irinei, având în vedere că românca s-a impus cu scorul de 6-2, 7-6, revenind în setul 2 de la 2-5 și după 3 mingi de set ale adversarei salvate.

Odată cu această victorie, Begu a ajuns pentru a 5-a oară în a doua rundă de la Indian Wells, fază de care a trecut o singură dată.

Cu 13 victorii și 8 înfrângeri, ocupanta locului 61 în clasamentul WTA ne-a arătat în acest an, dar și anul trecut, că se simte din ce în ce mai bine pe hard decât pe zgură.

Jill Belen Teichmann

Aflată la prima „aventură” pe tabloul principal de la Indian Wells, Teichmann a beneficiat de statutul de favorită cu numărul 31 și n-a jucat în primul tur.

Cu finală la Cincinnati, semifinală la Adelaide și Dubai, Jill Belen ne-a arătat un tenis de calitate în 2021.

Drept dovadă, acesta este și cel mai prolific an al său, ajungând pe poziția cu numărul 38, iar în acest moment este cu un loc mai jos.

Întâlniri directe

1-1 este scorul în acest moment la capitolul confruntări directe.

Pe zgura de la Roland Garros, în 2020, Irina a obținut victoria în fața lui Teichmann, scor 6-4, 4-6, 6-3.

Pronostic Begu – Teichmann

Nu cred că Irina va mai reuși să producă surpriza și în cel de-al doilea tur.

În acest moment, adversara sa este mult mai puternică pe această suprafață și ne-a arătat mult mai multă constanță decât conaționala noastră.

Cu toate că este la prima ediție în care joacă pe tabloul principal, Jill nu-și va dori să fie eliminată încă după primul meci, mai ales ținând cont de importanța acestei competiții.

Are șanse destul de mici, dar matematic Teichmann mai poate spera să se califice la WTA Finals, așadar va avea o motivație în plus.

Înafară de Montreal și primele 2 competiții din 2021, unde se poate spune că nu era intrată în ritm, elvețianca nu a pierdut în primul meci al vreunui turneu disputat pe hard.

superbet promotie

Leave a Comment: