Caută
Close this search box.

Belarus – Azerbaijan ponturi pariuri 02.06.2021

belarus azerbaijan ponturi pariuri

Stadionul din Minsk este gazda partidei dintre Belarus si Azerbaijan, programata de la ora 19:00, cele doua urmand sa se intalneasca intr-un format amical, ambele fiind in pregatire pentru jocurile urmatoare din cadrul calificarilor pentru CM. Am ales un pariu pe goluri la acest joc pe care il poti gasi in avancronica de mai jos.

belarus azerbaijan ponturi pariuri

Belarus.

Nationala aflata pe locul 89 in clasamentul FIFA traverseaza o forma oscilanta dupa rezultatele din anul curent si are nevoie de o astfel de perioada pentru a ajunge sa isi intre in ritmul calificarilor pentru CM. Selectionata lui Markhel a disputat doar 3 jocuri in acest an, bifand de fiecare data alt tip de rezultat.

A dat tonul in luna martie in cadrul unei partide amicale cu Honduras, incheiata la egalitate cu scorul de 1-1. La doar cateva zile distanta a debutat perfect in cadrul calificarilor pentru CM, castigand intr-un mod spectaculos partida cu Estonia de pe teren propriu, scor 4-2. Trecusera 3 ani de la ultima partida in care Belarus reusise sa marcheze mai mult de 3 goluri.

Cu toate acestea, jocul din Belgia a fost total diferit ca atitudine, lucru observat mai ales pe tabela dupa cele 8 goluri inscrise de Vanaken&Co. De amintit faptul ca selectionerul Martinez a trimis un 11 fara cei mai bun jucatori din lot si totusi diferenta s-a vazut chiar si in fata unei echipe cu un potential mult mai mic pentru a reusi un astfel de rezultat.

Azerbaijan.

Ape tulburi in tabara selectionatei lui De Biasi care se afla in cautarea succesului de aproape un an de zile. Azerbaijan, ocupanta locului 110 in clasamentul FIFA a ajuns sa inregistreze o serie neagra de rezultate, cca 4 infrangeri chiar in 2021. Doua dintre acestea au avut loc in cadrul calificarilor pentru CM si in care Emreli&Co au intalnit din pacate cele mai puternice nationale din grupa A.

Acestia au debutat tocmai cu Portugaliei, in fata careia a cedat dar doar cu 0-1 dupa un autugol inscris de Medvedev. Rezultatul insa nu a fost cel corect dupa raportul de 29 la 4 in ceea ce priveste numarul de ocazii in favoarea lusitanilor. Azerbaijan a luat calea Ungariei si s-a deplasat pentru o partida amicala la Debrecen in fata Qatar-ului. A pierdut si de aceasta data, scor 1-2, pe fondul unei reprezentatii asemanatoare ca stil.

Situatia s-a repetat si in jocul 2 din cadrul calificarilor impotriva Serbiei. Mitrovic&Co s-au impus cu 2-1, partida pe care au dominat-o din toate punctele de vedere. Ultimul joc din 2021 disputat de Azerbaijan a avut loc in Alanya impotriva Turciei, pierdut si acesta cu scorul de 1-2. Am vazut insa o schimbare pozitiva la nivel ofensiv din partea azerilor, numarul de ocazii fiind cu mult mai mare decat in jocurile precedente.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Belarus (4-4-2): Gutor – Polyakov, Pavlovets, Naumov, Yuzepchuk – Podreslov, Ebong, Kislak, Stasevich – Lisakovich, Kendysh

Azerbaijan (4-4-2): Balayev – Dzhafarquli, Kryvotsiuk, Huseynov, Medvedev – Ibrahimli, Makhmudov, Qarayev, Huseynov – Alasgarov, Sheydaev

Absenti.

Belarus:

Azerbaijan:

Istoric Confruntări Directe

Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data in luna martie a anului 2018, partida pe care Belarus a reusit sa o castige cu scorul de 1-0, dar aceasta fiind tot intr-o nota amicala.

Cele mai interesante pronosticuri din fotbalul international le poti plasa la Betfair acolo unde bookmakerii ti-au pregatit un pariu in cota de 5.50 pentru un scor corect de 1:1 la jocul de la Minsk.

Ponturi pariuri Belarus – Azerbaijan -> Andrew.

Cred ca vom avea parte de un joc disputat la Minsk unde ma astept sa vedem goluri in cele doua porti, mai ales ca vorbim de o partida amicala in care cele doua formatii vor cauta sa isi intareasca si mai mult relatiile de joc.

Belarus a aratat ca are potential ofensiv inca de la primul joc din calificari, dar a aratat si viceversa pe partea defensiva la cea de a doua reprezentatie. Cu siguranta va iesi la joc inca din primul minut, iar sansele sa vedem o selectionata la fel de atenta pe faza ofensiva ca in jocul cu Estonia sunt foarte mari, mai ales privind la adversarul pe care il intalneste.

Azerbaijan se prezinta foarte rau in atac dupa rezultatele inregistrate, insa in partida cu Turcia lucrurile au stat complet diferit, iar nationala lui De BIasi simte ca a prins ceva mai multa incredere. A fost mult mai implicata pe faza ofensiva, iar confirmarea este asteptata si de aceasta data la Minsk acolo unde intalneste un adversar mult mai slab cotat decat cel al nationalei lui Gunes.

Pronostic Belarus – Azerbaijan:Ambele marcheaza – Cota 2.30