Belarus – Belgia ponturi pariuri 08.09.2021

belarus belgia ponturi pariuri

Ne aflam in plina desfasurare a preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal, Qatar 2022. Lucrurile incep sa se limpezeasca in unele grupe, dar se complica in altele. Calificarea se va decide, clar, in ultimele runde. Belarus primeste vizita liderului grupei, Belgia, formatie care conduce detasat si care mai are nevoie de cateva puncte pentru a fi matematic calificata.

belarus belgia ponturi pariuri

Meciul va avea loc miercuri de la ora 21:45 si va fi arbitrat de P.Raczkowski din Polonia. Voi juca acest meci la superbet, casa de pariuri cu oferta foarte buna.

Belarus.

Ocupa locul 4, fiind penultima, depasind doar Estonia in clasament, de altfel si singura echipa pe care a invins-o, in chiar primul meci din aceste preliminarii, cu 4-2 pe teren propriu.

N-a avut parte de o luna septembrie prea reusita, pierzand in deplasare cu Cehia, 0-1 si acasa cu Tara Galilor, 2-3. Este departe de locurile care asigura calificarea si oricum, ar fi greu sa emita pretentii doar cu o victorie.

Belarus mai are de spalat rusinea partidei din tur, cand a incasat in Belgia nu mai putin de 8 goluri.. Intre timp, a mai pierdut si un amical cu Azerbaijan, 1-2, si a adunat nu mai putin de 4 infrangeri consecutive.

Belgia.

Este neinvinsa in grupa E de calificare, remizand doar cu Cehia, 1-1 in deplasare. Insa si-a luat revansa in partida de zilele trecute, cand i-a administrat Cehiei un sec 3-0 pe teren propriu.

A primit doar 4 goluri in 5 partide si a marcat nu mai putin de 20. A invins Tara Galilor cu 3-1, Estonia in deplasare cu 5-2, pe Cehia si pe Belarus cu scorul amintit mai sus.

Desi toata lumea o vedea pe Belgia in semifinale macar, iarasi a dezamagit, oprindu-se de data aceasta in sferturile de finala, invinsa fiind de Italia, castigatoarea trofeului.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Belarus(4-5-1): Chernik – Zolotov, Sachivko, Khadarkevich, Shvetsov – Sedko, Klimovich, Bykov, Ebong, Begunov – Lisakovich.

Belgia(3-4-3): Courtois – Alderweireld, Boyata, Denayer – Saelemaekers, Witsel, Vanaken, Carrasco – Trossard, Lukaku, Hazard.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

Partida din tur, castigata de Belgia cu 8-0, a fost singura intalnire dintre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Belarus – Belgia- zamy_bz.

Belarus nu traverseaza o perioada grozava, pierzand toate partidele cu formatii puternice si incasand mai mult de un gol pe meci. De cealalta parte, Belgia este intr-o cautare mare de rezultate, dupa semiesecul de la europene. Nu cred ca Belarus va reusi sa-i reziste Belgiei.

Mai mult decat atat, Belgia cred ca va ataca si va incerca sa puna presiune pe careul Belarusului inca de la inceputul partidei. Desi a luat repede gol de la Estonia, echipa si-a revenit imediat si a inceput sa-si puna in aplicare fotbalul modern. De aceea cred ca Belgia va marca in ambele reprize. Daca vrei sa stii cum imi fac cont la superbet, poti vizita articolul de aici.

Pronostic Belarus – Belgia Belgia marcheaza in ambele repriza – 1.70!