Belarus – Kazahstan ponturi pariuri 14.10.2020

belarus kazakhstan ponturi pariuri

La meciul de Nations League dintre Belarus si Kazahstan va recomandam un pont foarte interesant, ce are o cota de 1.60. Meciul se joaca miercuri seara, de la ora 21:45, pe Stadyen Dynama. Acesta conteaza pentru etapa a patra a grupei 4 din Liga C.

belarus kazakhstan ponturi pariuri

Belarus.

Duminica a evoluat in Lituania si a scos un rezultat de egalitate, scor 2-2. Are patru puncte acumulate, toate fiind obtinute din meciurile din deplasare. A pierdut singura partida jucata acasa, scor 0-2 cu Albania. Saptamana trecuta a fost implicata in barajul pentru EURO, insa a fost invinsa in deplasare de catre Georgia.

N-are un lot foarte puternic, iar jucatorii convocati evolueaza in doar trei campionate: cele din Belarus, Kazahstan si Rusia. Poate lua insa acum o optiune serioasa la locul unu, fiind usor favorita avand in vedere ca joaca acasa.

belarus - kazahstan statistici

Kazahstan.

A adunat patru puncte si vine dupa un meci greu disputat impotriva Albaniei, incheiat cu scorul de 0-0. N-a jucat saptamana trecuta la baraj si nici n-a preferat sa-si programeze o partida de verificare. Singura victorie din aceasta editie a competitiei a obtinut-o in deplasare, scor 2-0 pe terenul Lituaniei.

In ultimii cinci ani are doar doua succese obtinute departe de casa in partidele oficiale. Acea victorie cu Lituania poate insa sa-i dea incredere in vederea confruntarii de miercuri.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Belarus (4-4-1-1): Khatkevich – Pechenin, Sachivko, Martynovich, Zolotov – Stasevich, Ebong, Maevskiy, Yuzepchuk – Gromyko – Skavysh.

Kazahstan (3-1-4-2): Pokatilov – Kerymzhanov, Erlanov, Marochkin – Tagybergen – Suyumbaev, Abiken, Kuat, Bystrov – Zainutdinov, Aymbetov.

Vezi toate cotele pentru Belarus – Kazahstan!

Absenti.

  • Belarus: Kavalyov.
  • Kazahstan: Miroshnichenko, Shchotkin.

Istoric Confruntari Directe.

Bielorusii au castigat cu 2-1 meciul tur. Toate cele trei goluri au fost inscrise in mitanul secund.

Pontul la partida Lituania – Albania: cota 2.05!

Ponturi pariuri Belarus – Kazahstan – DBook.

Ne asteapta un duel foarte echilibrat, intre doua grupari care sunt extrem de apropiate din punct de vedere valoric.

Si in meciul tur s-a mers cap la cap pana in mitanul secund, prima parte a confruntarii incheindu-se la egalitate.

Ma astept ca si acum sa avem parte de o prima repriza anosta, in care cele doua grupari se vor tatona, astfel ca e foarte posibil ca dupa primele 45 de minute sa asistam la o remiza.

Eu oricum mizez aici pe X la pauza sau la final, astfel ca daca vom vedea egalitate la finalul uneia dintre reprize, pontul va fi castigator.

Pronostic Belarus – Kazahstan: X pauza sau la final – 1.60