Belgia – Islanda ponturi pariuri 08.09.2020

belgia - islanda ponturi pariuri

Belgia si Islanda se intalnesc marti in runda a 2-a din UEFA Nations League. Partida va avea loc la Bruxelles, pe King Baudouin Stadium, cu incepere de la ora 21:45. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.57 la agentia de pariuri sportive online Betano!

belgia - islanda ponturi pariuri

Belgia.

Vine dupa succesul din Danemarca; s-a impus cu 0-2 (cele 2 goluri ale belgienilor au fost marcate de Denayer si Dries Mertens). Este a 11 victorie consecutiva pe care o obtine in toate competitiile oficiale. In precedentele 43 de partide oficiale si amicale a suferit doar 2 esecuri.

Este cu cel putin 1 gol marcat in fiecare din precedentele 18 jocuri. Sta bine si la capitolul defensiva; in ultimele 10 partide pe care le-a disputat a incasat doar 2 goluri in total. Ultimul meci pe care l-a jucat acasa s-a incheiat cu un succes categoric obtinut in fata nationalei din Cipru (6-1).

Kevin De Bruyne si Michy Batshuayi s-au alaturat grupului. Thibaut Courtois este in continuare indisponibil.

Sunt sanse mari sa apara cateva modificari in primul 11 comparativ cu meciul din Danemarca.

statistici belgia - islanda

Islanda.

Spre deosebire de Belgia, a debutat cu un esec in aceasta editie de UEFA Nations League. A pierdut pe propriul teren cu 0-1 in fata nationalei Angliei. Fundasul Sverrir Ingi Ingason a fost eliminat in meciul cu Anglia si va fi suspendat pentru jocul de marti. Cel mai probabil, Holmar Eyjolfsson il va inlocui in defensiva.

In 6 din precedentele 7 partide pe care le-a disputat s-au marcat sub 2.5 goluri.

A pierdut la scor ultimele 2 deplasari din UEFA Nations League (2-0 in Belgia si 6-0 in Elvetia – ambele meciuri fiind jucate in editia precedenta de UEFA Nations League).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Belgia (3-4-3): Mignolet – Dendoncker, Denayer, Vertonghen – Meunier, Tielemans, De Bruyne, Carrasco – Trossard, Lukaku, Eden Hazard.

Islanda (4-4-2): Halldorsson – Hermannsson, Eyjolfsson, Arnason, Magnusson – Traustason, Bjarnason, Palsson, Thorsteinsson – Gudmundsson, Bodvarsson.

Absenti. 

  • Belgia: Thibaut Courtois.
  • Islanda: Sverrir Ingi Ingason.

Istoric Confruntari Directe.

  • Belgia a castigat precedentele 3 intalniri directe. Toate cele 3 victorii au fost obtinute la o diferenta de cel putin 2 goluri.

Ponturi pariuri Belgia – Islanda – ionel_iulian94.

De departe, Belgia este nationala mai puternica, cu jucatori de o foarte mare calitate individuala. De aceea, sunt de parere ca nu va avea probleme in a se impune la cel putin 2 goluri diferenta.

Va conta destul de mult si faptul ca aceasta confruntare se disputa in Belgia.

Nationala pregatita de Roberto Martinez traverseaza o perioada foarte buna, cu 11 victorii consecutive (toate cele 11 victorii au fost obtinute la o diferenta de minimum 2 goluri).

Pronostic Belgia – Islanda & Cota: Handicap -1 Belgia – 1.57